Schutterskoning
Volledig scherm
Schutterskoning © André Marlier

Mario Van Herpe volgt zichzelf op als schutterskoning

0 reacties

 1. OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-docu, en dat is niet weinig
  Play
  Showbizz
  3

  OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-do­cu, en dat is niet weinig

  Hoe gaat het met de OnlyFans-modellen uit de documentaire ‘OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid’, een half jaar nadat de reeks op Streamz verscheen? Dat wou Showbits wel eens weten en dus spraken we opnieuw af met Jamecia. Haar getuigenis heeft haar carrière zeker een boost gegeven. Ze verdiende al goed haar boterham met seksueel getinte video’s, maar sindsdien heeft ze nog meer volgers. Volgers die haar uiteraard betalen om haar video’s te kunnen bekijken. Hoeveel haar dat extra oplevert per maand, verklapt ze aan Senne in een nieuwe Showbits. Bekijk hier de succesvolle Streamz-docu Onlyfans.
 2. Oudenaarde bereidt verhuurders voor op invoering conformiteitsattest: “Wie er geen heeft, riskeert boete of zelfs onbewoonbaarheidsverklaring”
  Oudenaarde

  Oudenaarde bereidt verhuur­ders voor op invoering conformi­teits­at­test: “Wie er geen heeft, riskeert boete of zelfs onbewoon­baar­heids­ver­kla­ring”

  De stad Oudenaarde neemt stappen om een verplicht conformiteitsattest bij nieuwe verhuringen in te voeren. “Het attest stelt minimale normen op gebied van veiligheid, gezondheid en woonkwaliteit voorop. Met infosessies, renovatiebegeleiding en subsidies zullen we verhuurders steunen”, zegt schepen Stefaan Vercamer (CD&V).