Man met Duvel te veel op achter stuur betrapt

 1. Het invoeren van een wachtwoord maakt je netwerk kwetsbaarder: waarom de klassieke kabel nog steeds de moeite waard is
  Mijntelco

  Het invoeren van een wachtwoord maakt je netwerk kwetsbaar­der: waarom de klassieke kabel nog steeds de moeite waard is

  Elke woning heeft tegenwoordig een eigen draadloos wifinetwerk, waarmee de meeste apparaten verbonden zijn. Logisch ook, want het scheelt heel wat gedoe met kabels, waardoor je met je apparaat kan gaan en staan waar je wil. Maar dat hoeft niet noodzakelijk met élk apparaat mogelijk te zijn. Bovendien biedt een verbinding via de klassieke ethernetkabel ook enkele voordelen. Mijntelco.be overloopt ze.
 2. Caroline Van Driessche krijgt Gerberaprijs van Vrouw & Maatschappij Oudenaarde: “Ze is een rolmodel voor veel andere vrouwen”

  Caroline Van Driessche krijgt Gerbera­prijs van Vrouw & Maatschap­pij Oudenaarde: “Ze is een rolmodel voor veel andere vrouwen”

  Caroline Van Driessche, algemeen directeur van het Katholiek Basisonderwijs Oudenaarde, is dit jaar de winnaar van de Gerberaprijs van de CD&V-werkgroep Vrouw & Maatschappij Oudenaarde. “Ze is een doener en ondersteunt met onevenaarbare empathie die mensen die op de pechstrook van het leven staan”, klinkt het. Verhaal van een dame die het glazen plafond doorbreekt.
  Oudenaarde