Lieven Barbier, gewezen coronapatiënt, roept iedereen op om zich te laten vaccineren en gaat uit dankbaarheid voor de zorg als vrijwilliger helpen in het vaccinatiecentrum in Oudenaarde.
Volledig scherm
PREMIUM
Lieven Barbier, gewezen coronapatiënt, roept iedereen op om zich te laten vaccineren en gaat uit dankbaarheid voor de zorg als vrijwilliger helpen in het vaccinatiecentrum in Oudenaarde. © Foto Ronny De Coster

Lieven was een van de eerste coronapatiënten in Oudenaarde en steekt nu handje toe in vaccinatiecentrum: “Angst moet plaats maken voor hoop”

OudenaardeOp enkele dagen voor de opstart van het vaccinatiecetrum in Oudenaarde, doet cornapatiënt Lieven Barbier (57) een warme oproep aan wie nog zou twijfelen aan een inenting. “We moéten dit doen. Na een jaar vol angst is het tijd voor hoop”, zegt Lieven, die zelfs als vrijwilliger gaat meehelpen bij de vaccinaties.

 1. Johan Browaeys (57) vecht al vier maanden tegen corona: “Als je de dood voor ogen hebt gezien, begrijp je niet waarom mensen geen mondmasker dragen”
  PREMIUM
  VLAAMSE ARDENNEN

  Johan Browaeys (57) vecht al vier maanden tegen corona: “Als je de dood voor ogen hebt gezien, begrijp je niet waarom mensen geen mondmasker dragen”

  Vier maanden nadat hij met vrienden naar een wedstrijd trok van zijn favoriete voetbalclub Atlético Madrid en er besmet raakte met Covid-19, getuigt Johan Browaeys (57) over de bikkelharde strijd die hij heeft geleverd om het virus te overwinnen. Johan lag vijf weken in een kunstmatige coma en moet nog maanden revalideren voor hij weer aan de slag kan als HR-manager bij C-Mac in Ronse. Het interview vraagt van de genezende coronapatiënt veel energie. “Maar ik wil het doen om mensen te waarschuwen: wees voorzichtig, onderschat het virus niet en besef vooral dat het nog niet gedaan is. De lijdensweg die ik heb afgelegd, wens ik niemand toe.”
 1. Vader redt leven van zoontje (4) tijdens waanzinnig ongeval
  Play
  bizar

  Vader redt leven van zoontje (4) tijdens waanzinnig ongeval

 2. "Dit mag ik misschien niet zeggen op tv": haalt dit fragment van Popquiz de uitzending of niet?
  Play
  Popquiz

  "Dit mag ik misschien niet zeggen op tv": haalt dit fragment van Popquiz de uitzending of niet?