Lezers hebben het nieuws op HLN Oudenaarde dit jaar meer dan 6,7 miljoen keer bekeken: dit zijn de meest gelezen verhalen van 2021

OudenaardeDe nieuwssite HLN.be/Oudenaarde sluit een recordjaar af. De Oudenaardse HLN.be-pagina kreeg in 2021 bijna anderhalf miljoen gebruikers op bezoek. Samen klikten ze dit jaar meer dan 6,7 miljoen keer op artikels over de stad en zijn inwoners. We blikken even terug op het nieuws dat u het meest heeft beroerd. Er was naast corona ook veel andere kommer en kwel, maar gelukkig zijn ook memorabele lichtpuntjes om nog eens in herinnering te brengen.

 1. AZ Oudenaarde moet op zoek naar nieuwe directeur: Ann De Maere stapt op na conflict met medische raad

  AZ Oudenaarde moet op zoek naar nieuwe directeur: Ann De Maere stapt op na conflict met medische raad

  Het Algemeen Ziekenhuis Oudenaarde zit zonder directeur. Ann De Maere, die het ziekenhuis achttien jaar heeft geleid, is opgestapt. Haar ontslag is het gevolg van het conflict met de medische raad van het ziekenhuis en wijst erop, dat de crisis in het management van de kliniek nog lang niet opgelost is. “De medische raad heeft het imago van ons ziekenhuis als betrouwbare partner onherstelbaar beschadigd”, vindt De Maere.
  Oudenaarde
 2. Het invoeren van een wachtwoord maakt je netwerk kwetsbaarder: waarom de klassieke kabel nog steeds de moeite waard is
  Mijntelco

  Het invoeren van een wachtwoord maakt je netwerk kwetsbaar­der: waarom de klassieke kabel nog steeds de moeite waard is

  Elke woning heeft tegenwoordig een eigen draadloos wifinetwerk, waarmee de meeste apparaten verbonden zijn. Logisch ook, want het scheelt heel wat gedoe met kabels, waardoor je met je apparaat kan gaan en staan waar je wil. Maar dat hoeft niet noodzakelijk met élk apparaat mogelijk te zijn. Bovendien biedt een verbinding via de klassieke ethernetkabel ook enkele voordelen. Mijntelco.be overloopt ze.