Kurt Vandeputte
Volledig scherm
PREMIUM
Kurt Vandeputte © DCRB

Kurt Vandeputte drukt geruchten de kop in: “Neen, het is niet uit ontevredenheid dat ik uit de gemeenteraad stap!”

OudenaardeHet nieuws dat Kurt Vandeputte vroeger dan voorzien en ook plots uit de gemeenteraad stapt, is volgens de liberaal helemaal niet ingegeven door ontevredenheid. “De reden is puur professioneel. Al moet ik wel zeggen, dat ik politiek soms een trage machine vind”, aldus Vandeputte.

  1. Geen koksopleiding, wel een Michelinster. Tanguy De Turck (42) verovert plaats in prestigieuze gids: “Eén keer per jaar ga ik naar McDonald’s”
    PREMIUM

    Geen koksoplei­ding, wel een Michelin­ster. Tanguy De Turck (42) verovert plaats in prestigieu­ze gids: “Eén keer per jaar ga ik naar McDonald’s”

    Zijn eerste jongensdroom was eigenlijk Formule1-piloot worden. Toen dat wel heel hoog gegrepen bleek, nam hij vrede met kok. Maar voor hij aan dat parcours mocht beginnen, moest Tanguy De Turck (42) van zijn ouders eerst een deftig diploma halen. Dat werd een master in de politieke en sociale wetenschappen. Maar in dat veld gaan werken, zag Tanguy niet zitten. En toen sprong ineens dat kasteeltje, overwoekerd en verwaarloosd, zijn zus in het oog. En de rest is geschiedenis. Lees hier het ietwat kronkelende pad richting Michelinster van chef Tanguy De Turck.
    Ronse