Burgemeester Joop Verzele en schepen Sofie Bauters staken dinsdagavond symbolisch de verlichting aan.
Volledig scherm
Burgemeester Joop Verzele en schepen Sofie Bauters staken dinsdagavond symbolisch de verlichting aan. © Foto Ronny De Coster

Kruisem investeert 100.000 euro in kerstverlichting: “Hartverwarmende sfeer en gezelligheid creëren in elke dorpskern”

KruisemDe gemeente Kruisem investeert 100.000 euro in nieuwe kerstverlichting voor alle deelgemeenten. “We willen een hartverwarmende sfeer en gezelligheid creëren in elke dorpskern van de gemeente en schakelen daarbij ook verenigingen in”, zeggen burgemeester Joop Verzele en de schepenen Robrecht Bothuyne en Sofie Bauters.

 1. Tim Van Parijs en Kurt Heyndrickx in de kleuren van PTR aan de start van de 90ste Monte Carlo: “Podiumplaats in onze klasse zou al heel mooi zijn”
  AUTOSPORT

  Tim Van Parijs en Kurt Heyndrickx in de kleuren van PTR aan de start van de 90ste Monte Carlo: “Podium­plaats in onze klasse zou al heel mooi zijn”

  De troepen van Pieter Tsjoen zijn goed vertegenwoordigd in Monaco, waar de eerste WK-rally van het seizoen traditioneel op de kalender staat. In de kleuren van PTR, het team van de Oost-Vlaamse rallyman en ondernemer, zien we twee wagens: een Skoda Fabia Evo voor Freddy Loix en Pieter Tsjoen zelf en een Renault Clio voor Tim Van Parijs en Kurt Heyndrickx. Beide teams hebben al ervaring in de legendarische Monte Carlo en vertrekken met een zekere ambitie.
 2. Je (klein-)kind financieel ondersteunen bij de aankoop van een woning? Zo vermijd je dat je te veel belastingen betaalt
  Spaargids.be

  Je (klein-)kind financieel ondersteu­nen bij de aankoop van een woning? Zo vermijd je dat je te veel belastin­gen betaalt

  De aankoop van een woonst is vaak een harde noot om te kraken. De huizenprijzen zijn hoog en de banken stellen zich minder soepel op bij een lage eigen inbreng. Hulp van de ouders blijkt dikwijls noodzakelijk om de droom van een eigen stekje waar te maken. Maar hoe kan je als (groot-)ouder je (klein-)kind daarbij ondersteunen? En wat zijn de aandachtspunten? Spaargids.be maakt een overzicht.