Kristof Verspeeten is bij KSV Oudenaarde aan zijn tweede periode begonnen.
Volledig scherm
Kristof Verspeeten is bij KSV Oudenaarde aan zijn tweede periode begonnen. © Geert De Rycke

Kristof Verspeeten bekert met KSV Oudenaarde bij FC Ganshoren: “Campagne als zeven jaar terug zou leuk zijn”

In de derde ronde van de Croky Cup trekt KSV Oudenaarde zondag naar FC Ganshoren, een ploeg die aan het einde van de afgebroken competitie 19-20 in de Waalse derde amateurreeks de titel pakte. Inzet van deze bekerwedstrijd is een thuismatch tegen City Pirates Merksem (tweede nationale) of Wolvertem-Merchtem (derde nationale).

 1. Groen Horebeke wil niet de vrouw spelen, enkel de bal: “Proactief denken en transparant handelen, dat is toch niet te veel gevraagd aan een gemeentebestuur?”
  PREMIUM
  Horebeke

  Groen Horebeke wil niet de vrouw spelen, enkel de bal: “Proactief denken en transpa­rant handelen, dat is toch niet te veel gevraagd aan een gemeentebe­stuur?”

  Sinds de verkiezingen van oktober 2018 zetelt Groen als fractie in de gemeenteraad van Horebeke. Net zoals N-VA heeft de partij twee zetels. Meerderheidspartij Volksbelangen van burgemeester Cynthia Browaeys telt er zeven. Raadsleden Filip Hebbrecht en Bart Van de Water hopen er daar in 2024 enkele van te veroveren.
 2. Angelique wil rouwbegeleiding uit taboesfeer halen: “Ik ontvang de nabestaanden in mijn living zodat ze zich op hun gemak voelen”
  Oudenaarde

  Angelique wil rouwbege­lei­ding uit taboesfeer halen: “Ik ontvang de nabestaan­den in mijn living zodat ze zich op hun gemak voelen”

  Angelique Breyne is rouwtherapeute in Oudenaarde maar helpt mensen over heel België en Nederland bij hun rouwproces. “Ik leer mensen de emoties en gevoelens of lichamelijke klachten die gepaard gaan met een rouwproces te herkennen. Hier in België is rouwbegeleiding nog steeds onbekend, mensen weten niet dat het bestaat of wat het inhoudt", ervaart Angelique.
 3. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
  Gouden 11
  1

  Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

  Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.