Foto Ronny De Coster
Volledig scherm
PREMIUM
© Foto Ronny De Coster

Koers in Oudenaarde, Vunzige Deuntjes in Aalst of Vlaamse liedjes in Wortegem? Dit zijn onze 5 tips voor het weekend!

Denderstreek/Vlaamse ArdennenWat brengt het weekend? Wordt het vrolijk meezingen met Vlaamse vedetten in Wortegem-Petegem of uit de bol gaan op de Vunzige Deuntjes die in Aalst uit de luidsprekers galmen? Om rustig te genieten moet je eerder richting Kruisem en in Oudenaarde is ’t weer Ronde van Vlaanderen.

 1. Oudenaarde klaar voor drie dagen Adriaen Brouwer Bierfeesten: “We hebben alles in huis om er de grootste editie ooit van de maken”
  PREMIUM
  Oudenaarde

  Oudenaarde klaar voor drie dagen Adriaen Brouwer Bierfees­ten: “We hebben alles in huis om er de grootste editie ooit van de maken”

  De Adriaen Brouwer Bierfeesten die dit weekend in Oudenaarde plaatsvinden, hebben volgens organisator Peter Decordier alles om de grootste te worden ooit. “Ons programma was nooit zo uitgebreid en zo sterk. Met Soulsister, Get Ready!, Ilsen & Verhulst, Cleymans & Van Geel, 2Fabiola en #LikeMe trekken we echt wel alle registers open”, verzekert Decordier.
 2. Supporters voelden tweede Belgische titel van Merlier aankomen, het scenario voor het feest lag klaar: “Bij de laatste ronde wist ik dat het tijd was om het café van mama Heidi te gaan openen”
  PREMIUM
  WORTEGEM-PETEGEM

  Supporters voelden tweede Belgische titel van Merlier aankomen, het scenario voor het feest lag klaar: “Bij de laatste ronde wist ik dat het tijd was om het café van mama Heidi te gaan openen”

  In café Sint-Arnolduspleintje van mama Heidi D’Hulst was het opnieuw alle hens aan dek nadat Tim Merlier voor de tweede keer Belgisch kampioen wielrennen werd. Gelukkig hadden enkele vooruitziende supporters de deuren al geopend terwijl Heidi van Middelkerke huiswaarts keerde. “We voelden die tweede titel aankomen!”