Kim De Baat.
Volledig scherm
Kim De Baat. © Photo News

Kersvers kampioene wielrennen Kim De Baat krijgt huldiging op de Adriaen Brouwer Bierfeesten

OudenaardeWielrenster Kim De Baat (31), die vandaag in Middelkerke Belgisch kampioen in geworden, krijgt op de Adriaen Brouwer Bierfeesten een huldiging.

 1. 32 maanden cel voor dieven die toesloegen in tal van juwelierszaken en voor 140.000 euro aan juwelen ervandoor gingen
  Kortrijk / Willebroek / Geraardsbergen / Oudenaarde / Elsene

  32 maanden cel voor dieven die toesloegen in tal van juweliers­za­ken en voor 140.000 euro aan juwelen ervandoor gingen

  Drie dieven sloegen vorig jaar en begin dit jaar in enkele maanden tijd toe in acht juwelierszaken en één gsm-winkel, verspreid over Vlaanderen. Bij de juwelierszaken slaagden ze er telkens in om een groot aantal juwelen te stelen terwijl de uitbater werd afgeleid. In totaal maakten ze volgens de slachtoffers voor maar liefst 140.000 euro buit aan juwelen.
 2. Tv, internet, mobiel én vaste lijn voor 48 euro per maand: dit zijn de goedkoopste telecombundels
  Mijntelco

  Tv, internet, mobiel én vaste lijn voor 48 euro per maand: dit zijn de goedkoop­ste telecombun­dels

  64 procent van de Belgen heeft een telecombundel. De meesten kiezen voor een bundel die zowel vast internet, vaste telefonie, televisie en mobiele diensten omvat. Dat blijkt uit het meest recente cijferrapport van telecomwaakhond BIPT. Welke ‘4-play bundel’ is het goedkoopst? En welke bundel neem je best als je geen nood hebt aan televisie of vaste lijn? Mijntelco.be zoekt het uit.
 3. Kan Remco Evenepoel de Ronde van Spanje winnen? Schrijf je in voor de Gouden Vuelta en maak kans op 5.000 euro
  Gouden Vuelta
  9

  Kan Remco Evenepoel de Ronde van Spanje winnen? Schrijf je in voor de Gouden Vuelta en maak kans op 5.000 euro

  Vrijdag 19 augustus gaat de Ronde van Spanje van start. Blikvanger aan het vertrek in het Nederlanse Utrecht is onze Remco Evenepoel. De 22-jarige Belg is een van de topfavorieten om de eindzege in de wacht te slepen, maar de concurrentie is niet van de poes. Denk jij dat hij aan het langste eind kan trekken? Bewijs dat je de grootste kenner bent met de Gouden Vuelta en maak kans op 5.000 euro cash.
 4. Bijna twee jaar werk om dorpskern Nederename veiliger en aangenamer te maken voor voetgangers, fietsers en bestuurders
  PREMIUM
  Nederename

  Bijna twee jaar werk om dorpskern Nederename veiliger en aangenamer te maken voor voetgan­gers, fietsers en bestuur­ders

  Het Agentschap Wegen en Verkeer begint in augustus met de heraanleg van de Ohiostraat en Oudstrijdersstraat (N441) tussen de Ohiobrug en het kruispunt van de Nedenamestraat én enkele zijstraten. “We werken hier aan aangenamere dorpskern voor voetgangers, fietsers en bestuurders”, vat AWV het opzet samen. De werkzaamheden gaan bijna twee jaar duren.