Archiefbeeld - De auto’s botsten frontaal.
Volledig scherm
Archiefbeeld - De auto’s botsten frontaal. © Ronny De Coster

Jonge papa loopt hersenschade op na aanrijding waarbij politie geen alcoholtest afneemt: “Ons leven is voorgoed veranderd, maar de waarheid zullen we nooit kennen”

OudenaardeEen frontale aanrijding op 11 november 2019 in Oudenaarde heeft een vervolg gekregen in de politierechtbank. De 22-jarige bestuurder die zijn tegenligger aanreed heeft er zich moeten verantwoorden voor het ongeval. Het slachtoffer, een jonge vader, heeft blijvende schade opgelopen door de aanrijding.

  1. 
André Vansteenbrugge ziet Oudenaarde en de buurgemeenten om verschillende redenen niet bij elkaar passen: “Zelfs de manier waarop ons afvalwater wegstroomt, verschilt grondig”
    PREMIUM
    Oudenaarde/Kluisbergen/Kruisem/Wortegem-Petegem

    André Vansteen­brug­ge ziet Oudenaarde en de buurgemeen­ten om verschil­len­de redenen niet bij elkaar passen: “Zelfs de manier waarop ons afvalwater wegstroomt, verschilt grondig”

    “Een gemeentefusie tussen Oudenaarde, Kluisbergen, Kruisem en Wortegem-Petegem kan niet goed aflopen”, vindt André Vansteenbrugge, Oudenaards gemeenteraadslid en schrijver van een “sprookje” over de fusie. Hij bekijkt ze op een manier waarop anderen het nog niet deden en ziet het mogelijke opdoeken van de gemeentescholen en hoe ook sociale woningen en zelfs de rioleringen een gelukkig huwelijk in de weg staan.