OU Adriaen Brouwer Bierfeesten 2022 -
Volledig scherm
OU Adriaen Brouwer Bierfeesten 2022 - © Foto Ronny De Coster

IN BEELD: De Adriaen Brouwer Bierfeesten 2022 in 30 foto’s

OudenaardeOmdat beelden vaak meer zeggen dan woorden, is onze laatste terugblik op de Adriaen Brouwer Bierfeesten een fotospecial. Drie dagen feesten vastgelegd in 30 foto’s.

  1. BIJZONDER WONEN. Henry en Marieke Claeys-Vandekerckhove zochten  hoeve maar vonden prachtig kunstenaarshuis: “Nitterveld is gemaakt om te delen met mensen, dat mogen we nooit vergeten”
    PREMIUM
    RONSE

    BIJZONDER WONEN. Henry en Marieke Clae­ys-Vandekerck­ho­ve zochten hoeve maar vonden prachtig kunste­naars­huis: “Nitterveld is gemaakt om te delen met mensen, dat mogen we nooit vergeten”

    Ondernemer Camille Ameye uit Izegem maakte in het begin van de vorige eeuw van een hoevetje in Louise-Marie een thuis voor kunstenaars. In Villa Te Nitterveld werden al gauw concerten gespeeld en artistieke projecten gestart. Pax Intrantibus, ‘vrede aan wie hier binnentreedt’, staat er te lezen op de vloermozaïek. Henry Claeys en Marieke Vandekerckhove namen met hun jong gezin de fakkel over in 2004. “En nu in 2022 vraagt Nitterveld aan ons: hoe gaat het verhaal verder?”