Het vooruitzicht dat op de site Santens langs de Schelde 500 nieuwe woningen zouden komen, baart de partij Groen zorgen.
Volledig scherm
Het vooruitzicht dat op de site Santens langs de Schelde 500 nieuwe woningen zouden komen, baart de partij Groen zorgen. © Foto Ronny De Coster

Groen tekent bezwaar aan tegen stadsontwikkeling op sites Santens en Alvey: “Mobiliteit wordt problematisch”

OudenaardeDe partij Groen heeft bezwaar aangetekend tegen startnota voor de ontwikkeling van de sites Santens en Alvey op op de linkeroever van de Schelde. “500 nieuwe woningen zullen voor grote mobiliteitsproblemen zorgen”, motiveren Steven Bettens en Elisabeth Meuleman hun verzet.

  1. Bewoners en verenigingen hebben vinger in de pap bij vernieuwing van N8 in Oudenaarde en Horebeke: “Definitieve plannen klaar in najaar”
    PREMIUM
    Oudenaarde/Horebeke

    Bewoners en verenigin­gen hebben vinger in de pap bij vernieu­wing van N8 in Oudenaarde en Horebeke: “Definitie­ve plannen klaar in najaar”

    Bewoners en verenigingen uit Oudenaarde en Horebeke bogen zich deze week over de nieuwe plannen voor de N8 en N454. Het was de tweede keer dat de zogenaamde klankbordgroep samen kwam. “We maken bij de opmaak van de plannen heel bewust gebruik van de expertise van zij die de weg dagelijks gebruiken”, motiveert Agentschap Wegen en Verkeer (AWV) haar keuze voor een participatietraject.