Gemeenteraadslid Luc Notebaert overleefde de klap niet.
Volledig scherm
PREMIUM
Gemeenteraadslid Luc Notebaert overleefde de klap niet. © Ronny De Coster

Gemeenteraadslid Luc Notebaert (63) overleeft scooterongeval niet: “Lentebrunch die hij voorbereidde wordt herdenkingsmoment”

Oudenaarde/MaterDe man die vrijdagnamiddag betrokken geraakte bij een verkeersongeval in de Sleegstraat in Mater, is aan zijn verwondingen overleden. Het gaat om Luc Notebaert (63), Groen-gemeenteraadslid in Oudenaarde. Bij zijn partij wordt verslagen gereageerd. Een portret van een man die nog maar net zijn politieke roeping gevonden had. 

 1. BELOOFD IS BELOOFD. Wordt Oudenaarde een échte fietsstad, ontwarren ze de verkeersknoop en wanneer zwemmen we in de Donk?
  PREMIUM
  OUDENAARDE

  BELOOFD IS BELOOFD. Wordt Oudenaarde een échte fietsstad, ontwarren ze de verkeers­knoop en wanneer zwemmen we in de Donk?

  De bestuursperiode van uw stadsbestuur is ruim halfweg. Tijd voor een evaluatie. Komt er iets in huis van de prioriteiten die in 2018 werden gesteld? We selecteren tien beloftes van het schepencollege, zochten uit wat er al gerealiseerd is en wat er nog op de plank ligt. Vandaag: Oudenaarde, die zich profileert als dé wielerstad. Maar krijgt ook de dagelijkse fietser de wind in de rug en vooral een prominente plaats in het verkeer? En zullen inwoners ooit kunnen plonzen in de Donk?
 2. Van Ohne tot Tarra: in deze 8 winkels in Oost-Vlaanderen winkel je verpakkingsvrij
  PREMIUM
  Oost-Vlaanderen

  Van Ohne tot Tarra: in deze 8 winkels in Oost-Vlaanderen winkel je verpak­kings­vrij

  Mei Plasticvrij is een campagne waarbij je wordt aangespoord om heel de maand mei zo weinig mogelijk plastic en ander afval te verzamelen. Door je eigen afvalberg te verkleinen draag je je steentje bij aan het milieu. Om je extra te motiveren zochten wij 9 leuke zaken in Oost-Vlaanderen voor je op die zich bewust zijn van de afvalproblematiek. Van Ohne in Aalst tot Tarra in Dendermonde: Met deze 10 winkels in Oost-Vlaanderen hou jij de maand mei plasticvrij.