De Dacia Dokker werd tot schroot herleid, op de overweg aan Deerlijk Statie.
Volledig scherm
De Dacia Dokker werd tot schroot herleid, op de overweg aan Deerlijk Statie. © Hans Verbeke

Geen treinverkeer tussen Oudenaarde en Kortrijk door ongeval

OudenaardeEr is sinds 19.05  uur geen treinverkeer tussen Kortrijk en Oudenaarde op de spoorlijn Kortrijk-Denderleeuw.

 1. BELOOFD IS BELOOFD. Wordt Oudenaarde een échte fietsstad, ontwarren ze de verkeersknoop en wanneer zwemmen we in de Donk?
  PREMIUM
  OUDENAARDE

  BELOOFD IS BELOOFD. Wordt Oudenaarde een échte fietsstad, ontwarren ze de verkeers­knoop en wanneer zwemmen we in de Donk?

  De bestuursperiode van uw stadsbestuur is ruim halfweg. Tijd voor een evaluatie. Komt er iets in huis van de prioriteiten die in 2018 werden gesteld? We selecteren tien beloftes van het schepencollege, zochten uit wat er al gerealiseerd is en wat er nog op de plank ligt. Vandaag: Oudenaarde, die zich profileert als dé wielerstad. Maar krijgt ook de dagelijkse fietser de wind in de rug en vooral een prominente plaats in het verkeer? En zullen inwoners ooit kunnen plonzen in de Donk?
 2. Celstraf van 4 jaar voor handlanger drugsdealer wordt volledig effectief na brandstichtingen: “Ook in Spanje in aanraking met gerecht voor drugs en wapens.”
  Kluisbergen/Oudenaarde/Menen

  Celstraf van 4 jaar voor handlanger drugsdea­ler wordt volledig effectief na brandstich­tin­gen: “Ook in Spanje in aanraking met gerecht voor drugs en wapens.”

  Een 28-jarige man uit Menen leefde na een veroordeling voor brandstichtingen in Kluisbergen zijn voorwaarden niet na en blijkt nu ook in Spanje al met het gerecht in aanraking te zijn gekomen voor drugs en wapenbezit. Het zorgde er voor dat de rechtbank in Kortrijk zijn effectieve celstraf van 2 jaar bij verstek omzette in eentje van 4 jaar.