Frederic De Vos
Volledig scherm
Frederic De Vos © Foto Ronny De Coster

Frederic De Vos viert verjaardag en radio-comeback met rits vedetten in Route 46 in Welden

OudenaardePresentator Frederic De Vos heeft sinds kort weer een eigen radioprogramma. Hij trekt er elke week mee op locatie. De uitzending van zaterdag moet een groot feest worden, want Frederic is jarig en heeft een rits bekende Vlamingen uitgenodigd.

  1. Ronse gaat in tegen Voetbalbond en houdt stadion gesloten voor match na coronabesmetting bij spelers: “Enige juiste beslissing voor volksgezondheid”
    PREMIUM
    RONSE/OUDENAARDE

    Ronse gaat in tegen Voetbal­bond en houdt stadion gesloten voor match na coronabe­smet­ting bij spelers: “Enige juiste beslissing voor volksge­zond­heid”

    De voetbalwedstrijd tussen FC Lindsay Cleaning Ronse en Racing Mater die zaterdag op de kalender stond, is uitgesteld nadat het stadsbestuur van Ronse weigerde om de stedelijke accommodatie ter beschikking te stellen. Bij de thuisploeg waren er na de training van woensdagavond besmettingen met COVID-19 vastgesteld. De Belgische Voetbalbond had eerder laten weten dat de match wel gewoon moest doorgaan. “Maar er trainen en spelen ook andere teams op ’t Rosco.”