Uitbaters Robbe Kerckvoorde, Lara Bultinck, Patrick Kerckvoorde en Marieke Moerman.
Volledig scherm
PREMIUM
Uitbaters Robbe Kerckvoorde, Lara Bultinck, Patrick Kerckvoorde en Marieke Moerman. © Foto Ronny De Coster

Familie opent l’Amusette Fietsbar: “Alles wat met de koers te maken heeft, verenigen wij”

OudenaardeOudenaarde krijgt er op 27 mei - eindelijk - een fietsbar bij. Met l’Amusette Fietsbar storten Patrick Kerckvoorde (58) en zoon Robbe (26) zich samen met hun partners Marieke Moerman (44) en Lara Bultinck (25) in een nieuw avontuur in de Burgscheldestraat. “We hopen onze wielermicrobe over te brengen op onze klanten”, aldus Patrick. Wij mochten al eens binnenkijken.

 1. Radio Media zet samenwerking met 15 vrijwilligers stop na een discussie over de programmatie: “Het is geen definitieve keuze, het is even tijd voor rust en bezinning”
  KLUISBERGEN/WORTEGEM-PETEGEM/OUDENAARDE

  Radio Media zet samenwer­king met 15 vrijwilli­gers stop na een discussie over de programma­tie: “Het is geen definitie­ve keuze, het is even tijd voor rust en bezinning”

  Vijftien medewerkers van Radio Media zijn via een mail bedankt voor hun diensten. Het abrupte einde van de onbezoldigde samenwerking met de vrije radio die uitzendt vanuit Berchem, is het gevolg van een conflict over de programmakeuzes. Radio Media is te horen in Kluisbergen, Wortegem-Petegem, Oudenaarde en net over de provinciegrens in Kerkhove en Avelgem.
 2. De allerbeste camera’s voor je vakantiefoto’s schuilen in deze smartphones
  Tweakers

  De allerbeste camera’s voor je vakantiefoto’s schuilen in deze smartpho­nes

  Ben je nog voor je vakantie op zoek naar een nieuwe smartphone? Hecht je veel belang aan de kwaliteit van de bijhorende camera, om zo onvergetelijke vakantiekiekjes en festivalfoto’s te kunnen maken? Smartphonespecialist Donovan Kerssenberg van technologiesite Tweakers trakteert je op zijn top drie smartphones-met-de-zotste-camera’s van het moment én geeft ook enkele minder dure alternatieven mee.