Eli Iserbyt.
Volledig scherm
Eli Iserbyt. © BELGA

Europees kampioen Iserbyt en crosslegende Mario De Clercq praten in Centrum Ronde van Vlaanderen

OudenaardeHet Centrum Ronde van Vlaanderen organiseert voor het eerst sinds de pandemie opnieuw een praatavond zoals voorheen. Praatgasten zijn Eli Iserbyt en Mario De Clercq. Christophe Vandegoor modereert.

 1. Pamperbank zamelt ongebruikte luiers in voor kwetsbare gezinnen: “5.000 luiers heb je nodig per kind”
  PREMIUM
  Oudenaarde

  Pamperbank zamelt ongebruik­te luiers in voor kwetsbare gezinnen: “5.000 luiers heb je nodig per kind”

  Op verschillende locaties in Oudenaarde zijn voortaan inzamelboxen voor ongebruikte luiers te vinden. Wie een overschotje heeft kan dat voortaan deponeren in de box op drie inzamelpunten in Oudenaarde. Het Huis van het Kind verdeelt ze onder kwetsbare gezinnen. “De aankoop van luiers neemt een grote hap in het budget van gezinnen”, beseft schepen Mathieu Mas (CD&V). Hij en Dorien Fostier van het Huis van het Kind leggen uit hoe je kan helpen, voor wie de luiers bestemd zijn en hoeveel ze gaan kosten.
 2. 1+1 actie: schrijf voor de start van het WK veldrijden een Gouden Cross-ploeg in en krijg er een gratis team bij
  Gouden Cross

  1+1 actie: schrijf voor de start van het WK veldrijden een Gouden Cross-ploeg in en krijg er een gratis team bij

  Komend weekend vindt de apotheose van het veldritseizoen plaats. In het Nederlandse Hoogerheide strijden de renners om de felbegeerde regenboogtrui. Met de Gouden Cross kan je jouw eigen droomploeg samenstellen en zo prachtige prijzen scoren. Schrijf je voor de start van de wedstrijd bij de beloften (zaterdag 4 februari om 13 uur, red.) een ploeg in, krijg je er zelfs een gratis team bij.