De winnende foto.
Volledig scherm
De winnende foto. © GO! Atheneum Oudenaarde

Eerstejaar van GO! Atheneum Oudenaarde winnen regenboogfotowedstrijd

OudenaardeOp maandag 17 mei, de Internationale Dag tegen Homofobie en Trasfobie (IDAHOT) daagde Jongsocialisten Oudenaarde de Oudenaardse scholen uit voor een regenboogfotowedstijd. Klasgroepen konden hun meest kleurrijke foto posten op de facebookpagina van Jongsocialisten Oudenaarde en maakten zo kans op rainbowcake en mocktails voor de hele klas.

  1. HUIZENJACHT. Olsene, de kleinste deelgemeente van Zulte: “Voor een nieuwbouwwoning van 800 vierkante meter moet je richting een half miljoen kijken”
    PREMIUM

    HUIZEN­JACHT. Olsene, de kleinste deelgemeen­te van Zulte: “Voor een nieuwbouw­wo­ning van 800 vierkante meter moet je richting een half miljoen kijken”

    Op zoek naar een nieuwe stek of gewoon nieuwsgierig naar wat de huizen tegenwoordig kosten in Vlaanderen, en waar iedereen wil wonen? Wij gaan elke week op onderzoek op de lokale immomarkt. Deze week: Olsene, dat samen met Zulte en Machelen-aan-de-Leie de gemeente Zulte vormt. “Olsene bevindt zich niet ver van de steden Deinze en Waregem en dankzij de aanwezigheid van het op- en afrittencomplex van de E17 is er een vlotte verbinding met Kortrijk en Gent. Het is dan een trekpleister voor jonge gezinnen die Gent en Deinze ontvluchten”, klinkt het.
    Zulte