Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Duo aangehouden voor 20-tal inbraken in Oost- en West-Vlaanderen

RegioDe onderzoeksrechter in Oudenaarde heeft twee verdachten aangehouden van een grote reeks woninginbraken.

 1. Van de Intro Fashion Store tot Les Sacs de Loulou: bij deze 6 zaken krijg je straffe kortingen voor Black Friday in de Denderstreek en Vlaamse Ardennen
  PREMIUM
  Denderstreek/Vlaamse Ardennen

  Van de Intro Fashion Store tot Les Sacs de Loulou: bij deze 6 zaken krijg je straffe kortingen voor Black Friday in de Dender­streek en Vlaamse Ardennen

  Deze week is het Black Friday, dé periode waarin je echte koopjes kan scoren. Ook lokale ondernemers verwennen je dezer dagen met scherpe prijzen en leuke extraatjes. Wij zochten 6 zaken voor je uit waar je optimaal kan genieten van de Black Friday Sales. Van de Intro Fashion Store in Erpe-Mere tot Les Sacs de Loulou in Oudenaarde: hier krijg je straffe kortingen in de Denderstreek en Vlaamse Ardennen.
 2. Tinnituspatiënte Conny (58) brengt bundel vol positieve gedichten uit voor goed doel: “Schrijven helpt me die permanente fluittoon in mijn hoofd te verdringen”
  PREMIUM
  Oudenaarde

  Tinnituspa­tiën­te Conny (58) brengt bundel vol positieve gedichten uit voor goed doel: “Schrijven helpt me die permanente fluittoon in mijn hoofd te verdringen”

  Conny Dewaele (58) is voor tachtig procent haar gehoor kwijt. Maar stil is het nooit in haar hoofd, want de klok hoort ze een een enerverende fluittoon. Tinnitus heet de aandoening, en het heeft de vrouw aan het schrijven gezet. Het resultaat is de gedichtenbundel Koester het goud. “Geen geklaag en geen gejammer, maar een verzameling van gedichten vol hoop die mij en de lezers hun zorgen doet vergeten”, zegt Conny. Een van haar gedichten is zelfs verwerkt in een song van de Vlaamse charmezanger Jo Vally.