Dree'ken samen met zijn mama Kathy, die nu al verbaasd staat van de wilskracht van haar zieke tiener.
Volledig scherm
PREMIUM
Dree'ken samen met zijn mama Kathy, die nu al verbaasd staat van de wilskracht van haar zieke tiener. © Foto Ronny De Coster

Dree’ken (12) vecht tegen kanker, maar ontwerpt en verkoopt nu kledij voor Kinderkankerfonds: “Een muts zal ik zelf ook kunnen gebruiken”

Oudenaarde/NederenameDe 12-jarige Dree’ken Cnudde uit Oudenaarde kreeg vorige maand te horen dat hij kanker heeft. Zwaar nieuws, maar de dappere tiener laat zijn hoofd niet hangen en steekt ondanks zijn ziekte zelf de handen uit mouwen. “Ik ga kledij ontwerpen en verkopen voor het Kinderkankerfonds”, knipoogt hij. 

  1. Van Sinan Bolat over Deniz Undav tot Christian Kouamé: deze spelers scoorden afgelopen weekend het best in de Gouden 11
    Gouden 11
    1

    Van Sinan Bolat over Deniz Undav tot Christian Kouamé: deze spelers scoorden afgelopen weekend het best in de Gouden 11

    Dit weekend blonken verschillende spelers uit in de Jupiler Pro League. Zo hield Sinan Bolat de nul in de topper tegen Racing Genk, ontpopte Deniz Undav zich andermaal tot seizoensrevelatie bij leider Union en liet Christian Kouamé de netten trillen tegen rode lantaarn Beerschot. Welke spelers staan er nog in de de Gouden 11 van de week? Een overzicht.