De Hotond in Kluisbergen.
Volledig scherm
PREMIUM
De Hotond in Kluisbergen. © Foto Ronny De Coster

Dorst of honger na je wandeling of fietstocht? In deze negen zaken in de Vlaamse Ardennen en Denderstreek moet u zeker eens stoppen

Vlaamse Ardennen/DenderstreekSinds kort kun je in de Vlaamse Ardennen en de Denderstreek de Flandrien Challenge rijden. Toegegeven: alleen voor de geoefende fietser, maar de driedaagse tocht brengt je langs het beste wat de streek te bieden heeft. Daarom selecteerden we negen zaken waar je absoluut eens moet stoppen om iets te eten of drinken tijdens je fietstocht, maar evengoed na een wandeling of andere trip. 

  1. Ronse gaat in tegen Voetbalbond en houdt stadion gesloten voor match na coronabesmetting bij spelers: “Enige juiste beslissing voor volksgezondheid”
    PREMIUM
    RONSE/OUDENAARDE

    Ronse gaat in tegen Voetbal­bond en houdt stadion gesloten voor match na coronabe­smet­ting bij spelers: “Enige juiste beslissing voor volksge­zond­heid”

    De voetbalwedstrijd tussen FC Lindsay Cleaning Ronse en Racing Mater die zaterdag op de kalender stond, is uitgesteld nadat het stadsbestuur van Ronse weigerde om de stedelijke accommodatie ter beschikking te stellen. Bij de thuisploeg waren er na de training van woensdagavond besmettingen met COVID-19 vastgesteld. De Belgische Voetbalbond had eerder laten weten dat de match wel gewoon moest doorgaan. “Maar er trainen en spelen ook andere teams op ’t Rosco.”