Ronny De Coster
Volledig scherm
© Ronny De Coster

Dit zijn de sportfiguren van het jaar in Oudenaarde

De Oudenaardse sportman en sportvrouw van 2019 komen uit dezelfde club: Jens Ockerman en Janne De Waele zijn beiden ropeskippers. Ze zijn verkozen tijdens het jaarlijkse sportreferendum in de aula van Bernardusscholen Oudenaarde.

 1. Van Delicioso tot Cream&Crunch: in deze 10 ijssalons in de Denderstreek en de Vlaamse Ardennen geniet jij van een verfrissend ijsje
  PREMIUM
  Denderstreek/Vlaamse Ardennen

  Van Delicioso tot Cream&Crunch: in deze 10 ijssalons in de Dender­streek en de Vlaamse Ardennen geniet jij van een verfris­send ijsje

  We krijgen deze week te maken met een hittegolf, en wat kan dan beter smaken dan een lekker ijsje? Verfrissende fruitsmaken of heerlijke roomsmaken? Van Delicioso in Erpe-Mere tot Cream&Crunch in Zottegem: in deze 10 ijssalons in de Denderstreek en de Vlaamse Ardennen smul jij van een heerlijk verfrissend ijsje.
 2. Tuchtcommissie straft Oudenaardse gerechtsdeurwaarder die overdreven kosten aanrekent: “Dit is schuldenindustrie die zwakkeren nog verder de afgrond induwt”
  PREMIUM
  Oudenaarde

  Tuchtcom­mis­sie straft Oudenaard­se gerechts­deur­waar­der die overdreven kosten aanrekent: “Dit is schuldenin­du­strie die zwakkeren nog verder de afgrond induwt”

  Een Oudenaardse gerechtsdeurwaarder heeft van de Nationale Kamer van Gerechtsdeurwaarders een tuchtstraf gekregen voor het ten onrechte aanrekenen van torenhoge extra kosten aan wanbetalers. Volgens de commissie maakte de deurwaarder zich schuldig aan “een schuldenindustrie die financieel zwakke burgers nog veel verder in de afgrond duwt.”
 3. Liegen over je vorige loon om een hoger salaris te strikken? Dit zeggen de experts
  Jobat

  Liegen over je vorige loon om een hoger salaris te strikken? Dit zeggen de experts

  Heb je een nieuwe baan in het vizier, komt vroeg of laat het onderwerp ‘loon’ naar boven. Om je nieuwe salaris te bepalen of een goed voorstel te kunnen doen, durft een werkgever daarbij al eens vragen wat je op je huidige job verdient. Vind je dit maar een ongemakkelijke vraag en weet je er geen blijf mee? Is je huidige loon aan de lage kant en wil je een mooie promotie niet mislopen met een al te eerlijk antwoord? Jobat.be legt de kwestie voor aan hr-dienstverlener SD Worx.