Actrice Veerle Malschaert komt met een humoristische show.
Volledig scherm
Actrice Veerle Malschaert komt met een humoristische show. © David Legreve

De Woeker trekt met zomerprogramma naar buiten: “Van de nood een deugd maken”

OudenaardeDeze zomer gaat De Woeker volgens cultuurschepen Stefaan Vercamer (CD&V) van de (corona)nood een deugd maken. “We trekken naar buiten met eerder geannuleerde voorstellingen en compenseren zo ook het wegvallen van de cultuuractiviteiten tijdens het Bierfeestweekend.”

  1. REEKS Uitstervende beroepen. Hendrik De Bruyne zei wereld van verzekeringen vaarwel om instrumenten te verkopen en herstellen: “De zoektocht naar de perfecte klank heeft me altijd gefascineerd”
    PREMIUM

    REEKS Uitsterven­de beroepen. Hendrik De Bruyne zei wereld van verzekerin­gen vaarwel om instrumen­ten te verkopen en herstellen: “De zoektocht naar de perfecte klank heeft me altijd gefasci­neerd”

    Gentenaar Hendrik De Bruyne (52) startte een carrière in het bank- en verzekeringswezen toen hij 28 jaar was. Gelukkig werd hij er niet van. Twee jaar geleden kreeg hij de kans om de Muziekhandel Oudenaarde over te nemen. “Ik stond na een half uur bij de notaris en tien minuten later waren de papieren getekend. Ik speel gitaar vanaf mijn veertiende. Je kunt geen goede muzikant zijn als je niet geobsedeerd bent door jouw instrument. Nu is mijn passie ook mijn job. Corona of niet: ik ben een gelukkig mens.” Lees meer verhalen van deze reeks in ons dossier.