De hulpdiensten komen het lek bij ON Semiconductor opkuisen.
Volledig scherm
De hulpdiensten komen het lek bij ON Semiconductor opkuisen. © Foto Ronny De Coster

Brandweer ruimt gelekt chemisch product op bij ON Semiconductor

OUDENAARDEEen team van de brandweerpost Oudenaarde moest gisterenochtend te hulp snellen naar het technologisch bedrijf ON Semiconductor aan de Westerring in Oudenaarde.

 1. “Het is belangrijk om een lichte helling te voorzien voor de afwatering": alles wat je moet weten over de plaatsing van een terras
  Livios

  “Het is belangrijk om een lichte helling te voorzien voor de afwatering": alles wat je moet weten over de plaatsing van een terras

  Een terras plaatsen doe je beter niet in de winter. Negatieve temperaturen kunnen dan immers roet in het eten gooien. De lente ligt gelukkig om de hoek: hét moment dus om na te denken over deze verbinding tussen je woning en je tuin. Maar waar moet je zoal rekening mee houden bij het aanleggen van een terras? Bouwsite Livios vroeg het aan Denis Squedin van Tegels Depaepe uit Wevelgem.
 2. Caroline Van Driessche krijgt Gerberaprijs van Vrouw & Maatschappij Oudenaarde: “Ze is een rolmodel voor veel andere vrouwen”

  Caroline Van Driessche krijgt Gerbera­prijs van Vrouw & Maatschap­pij Oudenaarde: “Ze is een rolmodel voor veel andere vrouwen”

  Caroline Van Driessche, algemeen directeur van het Katholiek Basisonderwijs Oudenaarde, is dit jaar de winnaar van de Gerberaprijs van de CD&V-werkgroep Vrouw & Maatschappij Oudenaarde. “Ze is een doener en ondersteunt met onevenaarbare empathie die mensen die op de pechstrook van het leven staan”, klinkt het. Verhaal van een dame die het glazen plafond doorbreekt.
  Oudenaarde