Het kinderdagverblijf ’t (B)engeltje aan de Ronseweg in Leupegem, dat op 11 november bij hoogdringendheid verplicht de deuren moest sluiten.
Volledig scherm
PREMIUM
Het kinderdagverblijf ’t (B)engeltje aan de Ronseweg in Leupegem, dat op 11 november bij hoogdringendheid verplicht de deuren moest sluiten. © Foto Ronny De Coster


Specialisten staan ouders bij om symptomen van slechte behandeling in kinderopvang ‘t (B)engeltje te herkennen

OudenaardeOuders wier peuter of kleuter de voorbije maanden in de in opspraak gekomen en gesloten kinderopvang ’t Bengeltje heeft verbleven, kunnen hulp krijgen van een psychopedagoog. De specialist helpt ze om signalen te herkennen die wijzen op mogelijk slechte behandeling in de crèche. De stad heeft intussen voor 50 kinderen een alternatieve plek gevonden.

 1. Gert Verheyen breekt in ‘Over de oceaan’ na pijnlijk bericht van zijn zoon: “Het schuldgevoel draag ik nog altijd mee”
  PREMIUM
  TV
  21

  Gert Verheyen breekt in ‘Over de oceaan’ na pijnlijk bericht van zijn zoon: “Het schuldge­voel draag ik nog altijd mee”

  Het is een Gert Verheyen (52) die we nog niet eerder zagen. Wanneer zijn drie zoons in ‘Over de oceaan’ vertellen dat hun papa sinds de scheiding weinig initiatief neemt om contact met hen te zoeken, kan de nuchtere voetbalanalist zijn tranen niet bedwingen. Wat volgt is een bijzonder open getuigenis over ‘de grootste mislukking uit zijn leven’. “Het moment dat ik hen vertelde dat ik wegging, vergeet ik nooit meer.”