Marie Buckens en Boris De Sutter kijken samen met dochter Roxan uit naar de komst van hun zoontje.
Volledig scherm
Marie Buckens en Boris De Sutter kijken samen met dochter Roxan uit naar de komst van hun zoontje. © Ronny De Coster

Boris (44) en Marie (41) kunnen adoptiezoontje niet ophalen door coronacrisis: “Hij zit nu al bijna een jaar op ons te wachten”

Een adoptieprocedure afronden in volle coronacrisis, het is geen gemakkelijke opgave. Marie Buckens (41) en Boris De Sutter (44) uit Oudenaarde zouden in normale omstandigheden hun zoontje uit de Filipijnen al in hun armen kunnen houden, maar omdat de Belgische ambassade tijdelijk geen visumaanvragen meer verwerkt, staan ze voorlopig voor het blok. “Onze koffers stonden al klaar, maar we hebben alles opnieuw moeten uitpakken.”

16 reacties

 • Bert Lekens

  1 jaar geleden
  Voor degene die niet weten waar ze over spreken, binnenlandse adoptie is veel moeilijker dan buitenlandse adoptie. Dus als ge niet weet waar ge over spreekt, zwijg dan.
 • emiel wouters

  1 jaar geleden
  Geduld wordt altijd beloond, en de liefde zal nog groter zijn als je uw lieveling in je armen kan nemen. tranen kwamen in mijn ogen als ik zal hoe jullie dochtertje naar jullie lachte? het wit van haar ogen en die parelwitte tandjes deden mij smelten. Draag goed zorg voor je lievelingen. En nog een beetje geduld. jou GROTE lieveling komt zo.
 • Ann Verschueren

  1 jaar geleden
  Iedereen heeft wel een probleem dat individueel "belangrijk" is...Ze willen allemaal wel een "uitzondering" op de regels en de wet ! Snap nu eindelijk toch eens de ernst van deze wereldwijde gezondheidscrisis !
 • paul van gele

  1 jaar geleden
  Geduld is een schone lust Boris en die kleine zal daar ook niks te kort komen hoor ze geven hem wel een bord rijst. En het land daar is niet zo corrupt als hier hoor, de papieren moeten in orde zijn. Zij kennen daar ook Belgiestan hun verleden en heden !
 • Jean Paul Peelis

  1 jaar geleden
  Waarom geen vluchtelingenkind? Die zijn ter plaatse. Ingevoerd door de regering.