De stekker gaat er weer uit in de binnenspeeltuin 't Stadsboerderijtje in Oudenaarde. "Al de derde keer. Alle begrip, maar waarom weten we dat pas vandaag?" reageert Michèle Colle beduusd.
Volledig scherm
De stekker gaat er weer uit in de binnenspeeltuin 't Stadsboerderijtje in Oudenaarde. "Al de derde keer. Alle begrip, maar waarom weten we dat pas vandaag?" reageert Michèle Colle beduusd. © Foto Ronny De Coster

“Binnenspeeltuinen mogen niet open, maar dat heeft niemand ons gezegd”

OudenaardeNet zoals iedereen in de sector ben ik compleet verrast door het nieuws dat ook wij moeten sluiten. Waarom heet de overheid dat gisteren niet gecommuniceerd”, bedenkt Michèle Colle, uitbaatster van de binnenspeeltuin ’t Stadsboerderijtje in Oudenaarde.

 1. Freddy Loix en Pieter Tsjoen behalen podium in hun eerste internationale wedstrijd
  Autosport

  Freddy Loix en Pieter Tsjoen behalen podium in hun eerste internatio­na­le wedstrijd

  Ook zonder sneeuw is de 90ste editie van de Monte-Carlo een thriller geworden, een historische editie met de 80ste WK-zege voor Sébastien Loeb, voor het eerst aan de zijde van Isabelle Galmiche, de eerste vrouw die een WK-rally wint in 25 jaar. Van Belgische zijde was er frustratie bij Thierry Neuville, maar ook vreugde, want zowel bij de ‘Juniors’ als ‘Masters’ in WRC2 stonden er Belgen op het podium. Freddy Loix en Pieter Tsjoen tikten als derde aan bij de 50-plussers en bewezen nog steeds op internationaal niveau hun mannetje te kunnen staan.
 2. Sparen voor je (klein)kinderen zónder op 18 jaar de controle te verliezen: dit zijn de opties
  Spaargids.be

  Sparen voor je (klein)kinderen zónder op 18 jaar de controle te verliezen: dit zijn de opties

  Wanneer je een spaarrekening op naam van je kind opent, dan krijg het vanaf zijn achttiende verjaardag automatisch toegang tot de centen die je hebt gestort. Maar wat als je denkt dat je kind dan nog niet helemaal klaar is om zijn spaarbedrag autonoom te beheren? Welke mogelijkheden bestaan er om je geschonken centen pas op latere leeftijd vrij te geven? Spaargids.be zet de verschillende mogelijkheden naast elkaar.