Volledig scherm
PREMIUM
© Bewegen op Verwijzing

Bewegingscoaches geven haalbare tips om meer te bewegen: “Ook thuis, in de vrije tijd, op het werk en tijdens verplaatsingen”

Regio Vlaamse Ardennen spoort haar inwoners aan om meer te bewegen. Via het project ‘Bewegen op Verwijzing’ kunnen huisartsen hun patiënten doorverwijzen naar de professionele ‘Bewegen Op Verwijzing’-coaches voor persoonlijke begeleiding op maat.

 1. Een week voor de herfstvakantie is uitbaatster van ‘t Stadsboerderijtje radeloos: “Moet ik mijn binnenspeeltuin nu sluiten of niet?”
  PREMIUM
  Oudenaarde

  Een week voor de herfstva­kan­tie is uitbaat­ster van ‘t Stadsboer­de­rij­tje radeloos: “Moet ik mijn binnen­speel­tuin nu sluiten of niet?”

  “Mag mijn binnenspeeltuin nu nog openblijven of niet?” vraagt Michelle Colle zich af. Zij baat in Oudenaarde ’t Stadsboerderijtje uit en weet helemaal niet meer wat haar te doen staat. “Ik ging het al vragen bij de FOD Economie en bij het stadsbestuur, maar niemand kan me een duidelijk antwoord geven”, vertelt ze.
 2. Bijna geen covid-gerelateerde overtredingen tijdens de Ronde: alleen Herman De Croo heeft boete aan zijn been
  Vlaamse Ardennen

  Bijna geen co­vid-gerelateer­de overtredin­gen tijdens de Ronde: alleen Herman De Croo heeft boete aan zijn been

  De oproep aan de wielerfans om Vlaanderens Mooiste voor de buis te volgen, is niet in dovemansoren gevallen”, zegt het provinciebestuur. Supporters en omwonenden die toch aanwezig waren langs het parcours hebben de opgelegde coronamaatregelen goed opgevolgd. Dat tonen nu ook de cijfers van de lokale en federale politie met betrekking tot het aantal overtredingen. Er was maar één overtreder: Herman De Croo, die zonder mondmasker stond te supporteren.