De asfalteerders leggen de laatste hand aan de weg.
Volledig scherm
De asfalteerders leggen de laatste hand aan de weg. © Foto Ronny De Coster

Berchemweg vrijdagavond weer open voor het verkeer

Oudenaarde/KluisbergenOp de Berchemweg (N8), in Oudenaarde legt een aannemer de laaste hand aan de vernieuwing van het wegdek. De weg gaat vrijdagavond open voor het verkeer.

 1. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).
 2. Ronse gaat in tegen Voetbalbond en houdt stadion gesloten voor match na coronabesmetting bij spelers: “Enige juiste beslissing voor volksgezondheid”
  PREMIUM
  RONSE/OUDENAARDE

  Ronse gaat in tegen Voetbal­bond en houdt stadion gesloten voor match na coronabe­smet­ting bij spelers: “Enige juiste beslissing voor volksge­zond­heid”

  De voetbalwedstrijd tussen FC Lindsay Cleaning Ronse en Racing Mater die zaterdag op de kalender stond, is uitgesteld nadat het stadsbestuur van Ronse weigerde om de stedelijke accommodatie ter beschikking te stellen. Bij de thuisploeg waren er na de training van woensdagavond besmettingen met COVID-19 vastgesteld. De Belgische Voetbalbond had eerder laten weten dat de match wel gewoon moest doorgaan. “Maar er trainen en spelen ook andere teams op ’t Rosco.”