Foto Ronny De Coster
Volledig scherm
© Foto Ronny De Coster

Alle Oudenaardse partijen stemmen vanavond vòòr volksraadpleging over gemeentefusie

Oudenaarde/Kluisbergen/Kruisem/Wortegem-PetegemOok de meerderheidspartij CD&V is gewonnen voor de organisatie van een volksraadpleging in Oudenaarde over een mogelijke fusie met buurgemeenten Kluisbergen, Kruisem en Wortegem-Petegem. Daarmee is duidelijk, dat tijdens de gemeenteraad maandagavond alle partijen zullen stemmen vòòr de organisatie van een volksraadpleging.

 1. Van Peter Pan zien vliegen in Oudenaarde tot bomen planten in Ninove of een halve marathon lopen in Aalst: dit zijn onze uittips voor het weekend
  PREMIUM
  Vlaamse Ardennen/Denderstreek

  Van Peter Pan zien vliegen in Oudenaarde tot bomen planten in Ninove of een halve marathon lopen in Aalst: dit zijn onze uittips voor het weekend

  Je hebt geen zin om volgend weekend thuis te blijven, maar weet nog niet waar naartoe? Wij helpen je graag verder met zes tips om erop uit te trekken. Zet al maar de stapschoenen of mountainbike klaar. Of steek je graag handen uit de mouwen om bomen te planten? Dit zijn onze uittips voor het weekend van 28 en 29 januari.
 2. Guido looft fikse beloning uit voor gouden tip naar inbrekers: “Ik word kwaad van zo’n lui die hardwerkende mensen bestelen. Ze hebben geluk dat ik niet thuis was”
  PREMIUM
  Oudenaarde/Welden

  Guido looft fikse beloning uit voor gouden tip naar inbrekers: “Ik word kwaad van zo’n lui die hardwerken­de mensen bestelen. Ze hebben geluk dat ik niet thuis was”

  Inbrekers zijn in Welden aan het werk geweest in de villa van Guido ‘Panthera’ Vanluchene, gekend van onder meer het aanpalende Amerikaanse restaurant Route 46. Opmerkelijk: het slachtoffer is zelf op reis en weet nog niet wat er is gestolen, maar looft alvast een fikse beloning uit voor de gouden tip naar de dader(s).