Mozkito
Volledig scherm
© Mozkito

Twaalf migranten uit koelwagen gehaald langs E34

Op de snelwegparking langs de E34 in Oud-Turnhout zijn afgelopen nacht twaalf transmigranten uit een koelwagen gehaald die groenten en fruit transporteerde. De migranten klommen vermoedelijk 's nachts in de vrachtwagen terwijl de twee Poolse truckchauffeurs op de parking in Oud-Turnhout overnachtten. ‘s Ochtends hoorden ze geluiden, merkten ze dat het zegel op de oplegger verbroken was en belden ze de politie.

9 reacties

 • Edmond Dillien

  2 jaar geleden
  De bestuurder is een minderjarige Irakees, jaja dat hebben ze hem dan ook wijsgemaakt, zeg dat je minderjarig bent veel soepelere procedures dan. In Kroatië hebben ze per ongeluk 2 Nigeriaanse studenten de grens over gezet daar gaat het precies veel sneller hier krijgen ze een uitwijsingsbriefje dat ze alweer achterlaten op de trappen van het Politiebureau en de kosten voor de verloren ladingen die worden wel uiteindelijk door de bevolking betaald via verzekeringsopslag of iets dergelijk.
 • Luigi Driussi

  2 jaar geleden
  Het klinkt alsof het weer iets nieuws is, ik vraag me af waarom ze zo plots koelwagens zijn beginnen controleren...
 • William Van den Berghe

  2 jaar geleden
  Die illegalen krijgen nog maar eens en papiertje . En de lading die ongeschikt voor consumptie wordt bevonden ? Wie mag dat betalen ? Die illegalen ? En morgen zitten ze opnieuw in een camion en herhaalt zich hetzelfde.
 • m m

  2 jaar geleden
  Dit is geen nieuws. Het aantreffen van migranten langs de autosnelwegen bestaat al sinds de jaren 90. En nog steeds worden zij na uren tijdverspilling een papiertje gegeven waarop staat dat ze het land moeten verlaten. Dit is letterlijk dweilen met de kraan open.
 • etienne vijverman

  2 jaar geleden
  op pakken om ze weer vrij te laten het is dweilen met de kraan open om er moedeloos van te worden en verloren kosten !!!! de belasting betaler zal er wel voor opdraaien !!!!! hallo polletiekers hoe lang nog blijven jullie de andere kant op kijken en dan verwondert van de verkiezing uitslagen de volgende zal nog veel erger zijn