Peter Van den Ackerveken in zijn winkel mypadel.shop
Volledig scherm
Peter Van den Ackerveken in zijn winkel mypadel.shop © Jef Van Nooten

Peter opent padelwinkel op plaats waar zijn ouders vroeger sportwinkel hadden

Oud-TurnhoutTwintig jaar nadat zijn ouders de deuren van Tressex Sport in Oud-Turnhout sloten, heeft Peter Van den Ackerveken een sportwinkel geopend op exact dezelfde locatie. Geen algemene sportwinkel dit keer, maar een winkel die zich uitsluitend toelegt op de racketsport padel. “Mijn webshop draait zo goed dat ik het ook met een fysieke winkel wil proberen”, zegt Van den Ackerveken.

 1. Binnenkort maandelijkse afrekening voor energie mogelijk: waarom kies je er best (niet) voor?
  Mijnenergie

  Binnenkort maandelijk­se afrekening voor energie mogelijk: waarom kies je er best (niet) voor?

  Het maandelijkse voorschot dat je momenteel voor gas en elektriciteit betaalt, ligt mogelijk een stuk lager dan je werkelijke verbruikskosten. Het vele telewerk en de sterk gestegen energieprijzen zijn hierbij de boosdoeners. Is dit het geval, krijg je straks een gepeperde afrekening gepresenteerd. Om zulke onaangename verrassingen evenwel te vermijden, moeten de grootste energieleveranciers hun klanten binnenkort de keuze bieden om maandelijks af te rekenen op basis van hun reële verbruik van die maand. Mijnenergie.be zoekt uit of dat voor iedereen een slimme keuze is.
 2. Na zwart punt aan McDonald's: dit voorjaar worden nog twee gevaarlijke kruispunten veiliger ingericht
  PREMIUM
  Turnhout

  Na zwart punt aan McDonald's: dit voorjaar worden nog twee gevaarlij­ke kruispun­ten veiliger ingericht

  De werken voor een veiliger kruispunt aan McDonald’s in Turnhout – met een nieuwe regeling van de verkeerslichten die al voor heel wat wrevel zorgde - zijn nog maar net achter de rug of enkele andere grote werken kondigen zich al aan. Zo start in het voorjaar de heraanleg van de Ring ter hoogte van de Antwerpsesteenweg. Ook tal van lokale wegen in Turnhout worden de komende maanden opengelegd.