Het dorpsplein in Oud-Turnhout
Volledig scherm
PREMIUM
Het dorpsplein in Oud-Turnhout © Jef Van Nooten

Op huizenjacht in... Oud-Turnhout: “Voor een exclusieve villa betaal je al snel 4 miljoen euro”

Oud-TurnhoutOp zoek naar een nieuwe stek? Of gewoon erg nieuwsgierig naar wat de huizen tegenwoordig kosten in Vlaanderen en waar iedereen wil wonen? Wij gaan elke week op zoek met een lokale immomakelaar. Deze week in de provincie Antwerpen: Oud-Turnhout. Een gemiddelde woning heb je er voor 375.000 euro. Voor wie het wat meer mag kosten, zijn er ook exclusieve villa’s te koop voor 4 miljoen euro.

  1. Boeren halen spandoeken boven op bruggen boven E34 en E19: “Met dit stikstofakkoord staat deur open voor minderwaardig voedsel”
    Kempen

    Boeren halen spandoeken boven op bruggen boven E34 en E19: “Met dit stikstofak­koord staat deur open voor minderwaar­dig voedsel”

    Honderden boeren hebben woensdagavond op verschillende bruggen van de E19 en de E34 in de provincie Antwerpen actie gevoerd. Enerzijds om hun collega’s in Nederland te steunen, maar anderzijds om ook de problematiek rond het stikstofdossier in België aan te kaarten. “Burgers wakker maken dat het stikstofakkoord niet leefbaar is voor ons”, klinkt het.