Vertommen
Volledig scherm
© Vertommen

Man gewond na val van groepje fietsers

 1. Eerste Belgische ‘True Crime’-serie komt naar Streamz en Play4
  TV

  Eerste Belgische ‘True Cri­me’-se­rie komt naar Streamz en Play4

  ‘True Crime Belgium’ wordt de eerste true-crimereeks van Belgische bodem. De 16-delige docureeks met Belgische misdaadverhalen, bevat getuigenissen van speurders, onderzoeksrechters, openbare aanklagers, nabestaanden en slachtoffers die de misdaad overleefden. De verhalen komen uitgebreid aan bod op het scherm en leven ook verder in audio, dankzij een nieuw partnership met de Belgische true-crimepodcast ‘De Volksjury’.
 2. Leerkracht, creatieveling en marketingvirtuoos Arne Dondeyne nadert kaap van 500 gemaakte websites: “Zelf nooit 1 euro besteed aan adverteren, want de blabla deed goed zijn werk”
  Hoogstraten/Oud-Turnhout

  Leerkracht, creatieve­ling en marketing­vir­tu­oos Arne Dondeyne nadert kaap van 500 gemaakte websites: “Zelf nooit 1 euro besteed aan adverteren, want de blabla deed goed zijn werk”

  Vijftien jaar geleden startte Arne Dondeyne tijdens zijn studentenjaren in Kortrijk met iets waar hij goed in was: websites maken. Best hip in die tijd nog, maar er was vraag naar. Vijftien jaar later doet hij het nog altijd, naast zijn job als leerkracht aan het Spijker. De teller staat inmiddels op 500 websites. Zijn bedrijfje heet Mark & Think, een vette knipoog naar – hoe raad je het – marketing. “Melissa kwam op de naam tijdens de rit naar de notaris. Ik heb hem moeten smeken nog snel de naam te veranderen in alle documenten”, lacht Arne.