Kinderdagverblijf Poppedijntje in de Koningin Fabiolalaan in Oud-Turnhout
Volledig scherm
PREMIUM
Kinderdagverblijf Poppedijntje in de Koningin Fabiolalaan in Oud-Turnhout © Jef Van Nooten

Kinderbegeleidsters dienden zelf klacht in tegen Poppedijntje: “Dat vervallen voedsel hebben we altijd stiekem weggegooid”

Oud-TurnhoutDe rolluiken bleven woensdag naar beneden bij kinderdagverblijf Poppedijntje in Oud-Turnhout. Nadat de voorbije jaren al meerdere klachten door ouders werden ingediend, trokken nu ook de kinderbegeleidsters zelf aan de alarmbel. Voor de dienst Opgroeien het signaal om de crèche met onmiddellijke ingang te schorsen. “We hebben het vervallen voedsel altijd weggegooid achter de rug van de verantwoordelijke”, benadrukken de kinderbegeleidsters.

  1. Van proevertjes tot een paardenmolen: op deze 6 plekken in de Kempen krijg je leuke extraatjes tijdens Weekend van de Klant
    PREMIUM
    Kempen

    Van proever­tjes tot een paardenmo­len: op deze 6 plekken in de Kempen krijg je leuke extraatjes tijdens Weekend van de Klant

    Op zaterdag 1 en zondag 2 oktober is het Weekend van de Klant. Dan word je bij verschillende zaken als klant in de watten gelegd en kan je genieten van speciale acties tijdens het shoppen. Van het Shoppingfestival in Mol tot het herfstshoppingweekend in Geel: op deze 6 locaties in de Kempen geniet jij van speciale acties tijdens Weekend van de Klant.