Bollen
Volledig scherm
© Bollen

Inbrekers druipen af zonder buit

 1. Hobbybrouwers schenken opbrengst van eerste biertje integraal aan goed doel: “We dragen de missie van De Kleine Strijders in ons hart”
  Beerse/Lille/Hoogstraten

  Hobbybrou­wers schenken opbrengst van eerste biertje integraal aan goed doel: “We dragen de missie van De Kleine Strijders in ons hart”

  Benny Brees en Jeroen Van Loon uit Beerse brouwen al jaren als hobby smaakvolle bieren in hun garage onder de naam Hopperfly. Nu brengen ze hun eerste biertje op de markt, maar niet om geld te verdienen. Integendeel: de volledige opbrengst schenken ze weg aan vzw De Kleine Strijders, een lokaal goed doel uit Hoogstraten. “We wilden niet het zoveelste lokale biertje zijn, maar een verschil maken”, zeggen de brouwers.
 1. Loena Hendrickx opnieuw verkozen tot Arendonkse Sportfiguur van het jaar: “Ze heeft gewoon een dijk van een jaar gehad”
  Arendonk

  Loena Hendrickx opnieuw verkozen tot Arendonkse Sportfi­guur van het jaar: “Ze heeft gewoon een dijk van een jaar gehad”

  Amper 23 jaar is ze, maar de Arendonkse kunstschaatsster Loena Hendrickx scheert hoge toppen. Nadat ze vorige maand nog een Gouden K won voor Surprise van het jaar is ze nu in haar thuisdorp ook nog verkozen tot Sportfiguur van het jaar. Haar sportieve prestaties van 2022 waren dan ook gewoonweg ongelooflijk. “Het is een fantastisch jaar geweest. Zeker het zilver op het WK oversteeg mijn eigen verwachtingen”, glundert Loena.