De affiche van Goezot in't Hofke
Volledig scherm
De affiche van Goezot in't Hofke © RV

Goezot in’t Hofke op weg naar volledig uitverkochte editie: “Alleen voor zondag nog tickets beschikbaar”

Oud-TurnhoutHet muziekfestival Goezot in’t Hofke lijkt op weg om voor het eerst ooit volledig uitverkocht te zijn. Voor twee dagen is dat al het geval. “En ook de voorverkoop voor zondag breekt alle records”, klinkt het.

 1. Kempen Aan Tafel serveert lekkerste producten uit onze regio: “Met vier Kempense topchefs de klanten culinair verwennen is het doel”
  Turnhout

  Kempen Aan Tafel serveert lekkerste producten uit onze regio: “Met vier Kempense topchefs de klanten culinair verwennen is het doel”

  Chef-koks Ivan Menten van Au Comptoir in Gierle, Bart Gils van Signatuur in Antwerpen, Nicolas Nuyens van Signature Catering by Nicolas in Beerse en Alex Verhoeven van onder meer restaurant Hert in Turnhout zullen op 10 november het beste van zichzelf geven tijdens culinair event Kempen Aan Tafel. Chefs én producten uit de Kempen worden die avond in de kijker gezet. Van alle beschikbare stoelen in Turnhout zijn er ondertussen ongeveer 80 procent verkocht.
 1. Fonds voor verongelukte Tinne Boes hielp al 55 jongeren aan diploma: “We geven hen de kans die Tinne nooit gekregen heeft”
  Oud-Turnhout

  Fonds voor verongeluk­te Tinne Boes hielp al 55 jongeren aan diploma: “We geven hen de kans die Tinne nooit gekregen heeft”

  Het Fonds Tinne Boes bestaat 10 jaar. De ouders van Tinne richtten het fonds op nadat het meisje —samen met haar grootouders en nichtje — om het leven kwam bij een busongeval in Egypte. Zo'n 55 jongeren in moeilijke levensomstandigheden werden dankzij het fonds al richting een diploma geholpen. “Het geeft veel voldoening om die jongeren uit de pleeg- of jeugdzorg een duwtje in de rug te geven”, zegt Juul Boes.
 2. Twintiger veroordeeld tot 4 jaar cel na tweede gewapende overval op zelfde winkel: “Hij voerde zijn werkstraf niet uit en lijkt onverbeterlijk”
  Turnhout

  Twintiger veroor­deeld tot 4 jaar cel na tweede gewapende overval op zelfde winkel: “Hij voerde zijn werkstraf niet uit en lijkt onverbeter­lijk”

  Twee Nederlanders die in september vorig jaar een gewelddadige overval hebben gepleegd op telefoonwinkel Phone 2 Go in de Leopoldstraat in Turnhout zijn veroordeeld tot gevangenisstraffen tot 4 jaar. Ze sloegen de zaakvoerder bewusteloos en bonden hem vast. Voor één van de daders was het de tweede keer binnen één jaar dat hij in die winkel een gewapende overval pleegde.