Anneleen Van Lommel van Erfgoed Noorderkempen in een erfgoedproject van kinderen in het Hofke van Chantraine in Oud-Turnhout.
Volledig scherm
Anneleen Van Lommel van Erfgoed Noorderkempen in een erfgoedproject van kinderen in het Hofke van Chantraine in Oud-Turnhout. © Jef Van Nooten

Erfgoeddag zet ambachten met moderne twist in de kijker

Het thema van de Erfgoeddag is dit jaar ‘Hoe maakt u het?’. De Erfgoeddag zet daarom zondag ambachten en vakmanschap in de kijker. “Er zijn tegenwoordig veel jonge en hippe mensen die ambachten een moderne twist geven. Dat willen we in de kijker zetten”, zegt Anneleen Van Lommel van Erfgoed Noorderkempen.

0 reacties

 1. Ontsnap even aan de realiteit: de beste 5 sciencefictionseries om te streamen

  Ontsnap even aan de realiteit: de beste 5 sciencefic­ti­onse­ries om te streamen

  Door de toevoeging van HBO Max werd het aanbod van Streamz afgelopen maandag uitgebreid met enkele kleppers van formaat, met sciencefictionserie ‘Raised by Wolves’ van ‘Alien’-regisseur Ridley Scott als uitschieter. De ideale gelegenheid – als u het ons vraagt – voor een overzicht van de strafste sf-reeksen uit streamingland. Denk maar aan de opstand van de machines in ‘Westworld’ (Streamz), ‘Star Wars’-magie in ‘The Mandalorian’ (Disney+), het gekoloniseerde zonnestelsel uit ‘The Expanse’ (Prime Video) en het postapocalyptische ‘Travelers’ (Netflix).
 1. Bruiswater met fruitsmaak én alcohol: de nieuwste hype
  Play

  Bruiswater met fruitsmaak én alcohol: de nieuwste hype

 2. Axel Daeseleire heeft goed nieuws voor de burgemees­ter van Sint-Niklaas
  Play
  Erfgenaam Gezocht

  Axel Daeseleire heeft goed nieuws voor de burgemees­ter van Sint-Niklaas