Deze villa in Oud-Turnhout zoekt een nieuwe eigenaar.
Volledig scherm
PREMIUM
Deze villa in Oud-Turnhout zoekt een nieuwe eigenaar. © RV

BINNENKIJKEN. Cinemazaal, uitgebreide wellness en zelfs een discotheek... Deze villa van 4 miljoen euro heeft het allemaal

Mag het ‘ietsje’ meer zijn in je volgende woning? Wie deze villa in Oud-Turnhout – op een domein van 9.500 vierkante meter – aankoopt, hoeft nooit nog het huis te verlaten. “In de discotheek kan je makkelijk tot 50 mensen entertainen”, zegt makelaar Mies Willemsen. Maar het lijstje troeven lijkt er wel eindeloos. Kijk en watertand mee.

 1. “Vlaamse overheid en organisaties spenderen al dertig jaar veel geld in de aankoop van natuur, maar op een volledig foute manier”
  PREMIUM

  “Vlaamse overheid en organisa­ties spenderen al dertig jaar veel geld in de aankoop van natuur, maar op een volledig foute manier”

  Het mestactieplan, het stikstofakkoord en de afbakening van de nationale parken. Er komt heel wat op de boeren af en velen zijn daar ongerust over. Meer dan tweehonderd boeren kwamen luisteren naar Europees parlementslid Tom Vandenkendelaere (CD&V) en Jurgen Tack van belangenorganisatie European Landowners Organisation. Tack was heel duidelijk. “Politici die zeggen dat de uitbreiding van de natuurparken géén landbouwgrond of private grond zal kosten: dat is oneerlijk.”
  Turnhout
 2. De populairste elektrische bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professioneel gebruik
  Jobat

  De populair­ste elektri­sche bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professio­neel gebruik

  Het loon op een fiscaal aantrekkelijke manier spekken gebeurt met extralegale voordelen, zoals maaltijdcheques, een groepsverzekering of een hospitalisatieverzekering. In dat rijtje hoort uiteraard ook de bedrijfswagen thuis. Welke elektrische modellen krijgen daarbij de voorkeur? En hoe zit het precies met de kostenverdeling tussen werkgever en werknemer? Jobat.be biedt een overzicht.