Vaccinatiecentrum De Roosenberg
Volledig scherm
Vaccinatiecentrum De Roosenberg © Vertommen

Vaccinatie zonder afspraak op zaterdag 24 juli in De Roosenberg

Oud-HeverleeOp 24 juli kan elke inwoner uit Bierbeek, Huldenberg, Lubbeek of Oud-Heverlee die nog niet gevaccineerd is én ouder dan 18 jaar, zich zonder afspraak laten vaccineren met een Janssen-vaccin in VC De Roosenberg.

 1. Van een herfstweekend tot gratis plaatsing van badkamertegels: 7 speciale acties tijdens Weekend van de Klant in Leuven en het Hageland
  PREMIUM
  Leuven/Hageland

  Van een herfstweek­end tot gratis plaatsing van badkamerte­gels: 7 speciale acties tijdens Weekend van de Klant in Leuven en het Hageland

  Op zaterdag 1 en zondag 2 oktober is het Weekend van de Klant. Dan word je bij verschillende zaken in de watten gelegd en kan je genieten van speciale acties tijdens het shoppen. Van een feest op het Martelarenplein van Leuven tot kraslotjes in Diest: op deze zeven locaties in Leuven en het Hageland geniet jij van speciale acties tijdens het Weekend van de Klant.
 2. Average Rob verovert Oude Markt, studenten breken bijna door nadarhekken van enthousiasme: “Nog nooit meegemaakt”
  PREMIUM
  Leuven

  Average Rob verovert Oude Markt, studenten breken bijna door nadarhek­ken van enthousias­me: “Nog nooit meegemaakt”

  Vergeet de stoet der togati. Met een met nadarhekken afgezette Oude Markt - het was meer dan nodig - en een verhoogd dj-altaar sloten de cafés van de langste toog van Europa de jonge academici in de armen tijdens de Studentenwelkom. Tijdens de passage van Omdat Het Kan Soundsystem ft Average Rob liep het trouwens net niet mis want de security moest alles uit de kast halen om de nadarhekken overeind te houden. “De beste editie ooit”, aldus Erik De Rop van vzw Oude Markt.