RootsRock tuinfestival met Squeezy Scramble aan de Zoete Waters (tekst Stefan)
Volledig scherm
RootsRock tuinfestival met Squeezy Scramble aan de Zoete Waters (tekst Stefan) © Vertommen

Tiende editie Roots Rock Festival komt er niet meer

Er komt dan toch geen tiende editie van het Roots Rock Festival in Oud-Heverlee. Organisatrice Yoke Boon gooit de handdoek in de ring, dit als gevolg van een slepende ziekte. Er staan negen edities op de teller van het gezellige Roots Rock Festival ten huize van Dirk en Yoke Boon in de Ophemstraat in Oud-Heverlee. 

  1. Ze lijkt op de Queen of England, maar een koninklijk bal is Lucie Mertens (78) niet gegund voor haar 50 jaar als stadsgids: “Corona stelde mijn feest een vijfde keer uit, ik zit er serieus onderdoor”
    PREMIUM
    Leuven

    Ze lijkt op de Queen of England, maar een koninklijk bal is Lucie Mertens (78) niet gegund voor haar 50 jaar als stadsgids: “Corona stelde mijn feest een vijfde keer uit, ik zit er serieus onderdoor”

    Stadsgids Lucie Mertens (78) is een levend monument in Leuven. Ze lijkt niet alleen op Queen Elizabeth II van Engeland, ze leidt ook al vijftig jaar toeristen én Leuvenaars rond in de stad van haar hart. Door het coronavirus zit Lucie nu echter werkloos tussen haar vier muren. En alsof de isolatie nog niet erg genoeg is, moest ze het feest voor haar gouden jubileum als stadsgids al vijf keer uitstellen. “Mijn feest zál doorgaan en deze keer mik ik op april 2021”, aldus Lucie, die zich erg eenzaam voelt.