Deze studenten Handelswetenschappen organiseerden de 'Zoektocht By Night' ten voordele van vzw Casa Magnolia.
Volledig scherm
Deze studenten Handelswetenschappen organiseerden de 'Zoektocht By Night' ten voordele van vzw Casa Magnolia. © Foto Vertommen

Succesvolle Zoektocht by Night voor vzw Casa Magnolia

OUD-HEVERLEEDe Zoektocht by Night aan De Sortie in Oud-Heverlee was een groot succes: ondanks het regenachtige weer kwamen ongeveer 150 wandelaars opdagen. De studenten Handelswetenschappen aan de KU Leuven organiseerden deze gezellige "Zoektocht By Night" ten voordele van vzw "Casa Magnolia".

 1. Gamen zonder console, maar met je smartphone? Dit topgadget bespaart je op termijn flink wat centen
  Tweakers

  Gamen zonder console, maar met je smartphone? Dit topgadget bespaart je op termijn flink wat centen

  Fervent gamer en vaak onderweg? Dan ben je mogelijk gebaat bij een controller waar je smartphone in past. “Voor iets meer dan 100 euro kun je heel fijn gamen en ligt er een hele wereld aan – vaak gratis – spelletjes aan je voeten”, zegt Wout Funnekotter, hoofdredacteur bij technologiesite Tweakers. Hij onderwierp de twee meest gangbare controllers voor smartphones aan een vergelijkingstest.
 2. De 9 favoriete plekjes van infectiologe Erika Vlieghe (51): “Zo’n rustgevende plaats, pal aan mijn achtertuin... Wát een luxe”
  PREMIUM
  Kortenberg

  De 9 favoriete plekjes van infectiolo­ge Erika Vlieghe (51): “Zo’n rustgeven­de plaats, pal aan mijn achtertuin... Wát een luxe”

  Haar roots liggen in Bonheiden, maar ondertussen woont infectiologe Erika Vlieghe (51) al 20 jaar in Meerbeek bij Kortenberg. Vorige week werd ze er zelfs tot ereburger benoemd voor haar inzet tijdens de coronacrisis. “Al is die erkenning eigenlijk voor een heel team”, klinkt het bescheiden. Voor ons maakte ze even de tijd om haar negen lievelingsplekjes in Vlaams-Brabant op te sommen. “Ik passeer graag in de frituur met de grootste friteuse van het land.”