Het Spaans Dak in Oud-Heverlee.
Volledig scherm
PREMIUM
Het Spaans Dak in Oud-Heverlee. © Culinaire Ambiance

RESTOTIP. Het Spaans Dak in Oud-Heverlee: hoogstaande gastronomie in een prachtige omgeving

Oud-HeverleeHet Spaans Dak in Oud-Heverlee, schitterend gelegen aan de rand van Meerdaalwoud en tussen de vijvers van het recreatiedomein Zoet Water, staat al jaren gekend als een gastronomisch restaurant dat kwaliteit hoog in het vaandel draagt. De laatste jaren is er veel veranderd, van het interieur tot de evolutie naar een echte familiezaak, maar de hoogstaande kwaliteit blijft op alle vlakken meer dan behouden. 

 1. “A silent gesture that was heard across the world”: KU Leuven reikt eredoctoraat uit aan Tommie Smith en John Carlos, mensenrechteniconen en olympische atleten
  PREMIUM
  Leuven
  1

  “A silent gesture that was heard across the world”: KU Leuven reikt eredocto­raat uit aan Tommie Smith en John Carlos, mensenrech­te­ni­co­nen en olympische atleten

  “The fists and the fury that shook America.” The Guardian wond geen doekjes om de ongeziene daad van revolte van Amerikaanse atleten Tommie Smith (78) en John Carlos (77). De voormalige Amerikaanse atleten triomfeerden op Olympische Spelen van Mexico ‘68 op de 200 meter. Bij de uitreiking van het goud en het brons verschenen de heren op zwarte sokken, bogen het hoofd, en staken een gehandschoende vuist in de lucht uit solidariteit met de Civil Rights Movement. Meteen fin de carrière voor de atleten. Smith en Carlos ontvingen vandaag een eredoctoraat aan de KU Leuven.
 2. De allerbeste camera’s voor je vakantiefoto’s schuilen in deze smartphones
  Tweakers

  De allerbeste camera’s voor je vakantiefoto’s schuilen in deze smartpho­nes

  Ben je nog voor je vakantie op zoek naar een nieuwe smartphone? Hecht je veel belang aan de kwaliteit van de bijhorende camera, om zo onvergetelijke vakantiekiekjes en festivalfoto’s te kunnen maken? Smartphonespecialist Donovan Kerssenberg van technologiesite Tweakers trakteert je op zijn top drie smartphones-met-de-zotste-camera’s van het moment én geeft ook enkele minder dure alternatieven mee.