Louvain d'Anvers schrijft open brief aan De Croo, heeft grote tent gekocht voor terras en hoopt die te mogen gebruiken. Anders zal openen moeilijk worden
Volledig scherm
PREMIUM
Louvain d'Anvers schrijft open brief aan De Croo, heeft grote tent gekocht voor terras en hoopt die te mogen gebruiken. Anders zal openen moeilijk worden © Vertommen

Restaurant Louvain d’Anvers maakt zich zorgen over heropening: “Sluiten voor 23 uur? Onhaalbaar. Het mag geen race tegen de klok worden”

Oud-HeverleeOpenen de horecaterrassen nu effectief 8 mei of niet? De kans is groot, maar er zullen ongetwijfeld strenge maatregelen aan verbonden zijn. Na het Overlegcomité van vrijdag zal er meer duidelijkheid volgen, maar voorlopig zijn het vooral grote kopzorgen voor de restaurants. “Onze nieuwe Dome-tent was een grote investering. Als we die niet mogen zetten, is het voor ons onhaalbaar in mei”, zegt Nicky van Restaurant Louvain d’Anvers in Oud-Heverlee.

 1. Eind goed al goed: de derde graad van Heilig Hartinstituut mag dan toch mee naar Walibi. “Coronaproof op uitstap met 3.000 leerlingen, van een straffe school gesproken!”
  PREMIUM
  Leuven

  Eind goed al goed: de derde graad van Heilig Hartinsti­tuut mag dan toch mee naar Walibi. “Corona­proof op uitstap met 3.000 leerlingen, van een straffe school gesproken!”

  Mede dankzij het artikel in HLN heeft het Heilig Hartinstituut een oplossing gevonden voor haar derde graad. Die leerlingen waren immers niet zo blij dat ze als enigen niet meekonden naar pretpark Walibi op 25 mei wegens te weinig bussen. “We kregen intussen spontaan busmaatschappijen aan de lijn die ons wilden helpen”, vertelt initiatiefneemster Lieve Smeulders.
 1. Franse bulldog met gevoel voor ritme gaat los op Thaise muziek
  Play

  Franse bulldog met gevoel voor ritme gaat los op Thaise muziek

 2. Elke zomerdag lopen 50 kindjes verloren aan de kust, waaronder deze twee
  Play
  Helden van Hier: De Kust

  Elke zomerdag lopen 50 kindjes verloren aan de kust, waaronder deze twee