De Maurits Noëstraat wordt afgesloten tot aan de De Roosenberg.
Volledig scherm
De Maurits Noëstraat wordt afgesloten tot aan de De Roosenberg. © Vertommen

Maurits Noëstraat afgesloten op 15 augustus voor alle verkeer door Zoet Water Zomert

OUD-HEVERLEEZoet Water Zomert staat garant voor een dag vol cultuur- en natuurbeleving, avontuur, vertier en amusement. Om de veiligheid van de bezoekers te garanderen, wordt de Maurits Noëstraat 15 augustus afgesloten.

 1. "Een extra verificatie is niet altijd nodig": dit riskeer je wanneer je kredietkaart gestolen wordt
  Spaargids.be

  "Een extra verifica­tie is niet altijd nodig": dit riskeer je wanneer je krediet­kaart gestolen wordt

  Een betaalkaart kwijtspelen kan je heel wat stress bezorgen. Zeker als het een kredietkaart is, houd je best je hart vast. Heel wat belangrijke info is immers direct op je kaart te vinden. Daardoor bestaat de mogelijkheid dat een dief je kaart -zelfs zonder pincode- kan gebruiken. Wat zijn nu precies de risico’s en wat moet je absoluut doen wanneer je je kredietkaart verliest? Spaargids.be zocht het voor je uit.
 2. Zoon Vlad pakt brons op WK Wielrennen voor junioren, maar papa ‘Cisco Kid’ kon er niet live bij zijn: “Complicaties op heenvlucht zorgden ervoor dat ik moest terugkeren”
  PREMIUM
  Leuven

  Zoon Vlad pakt brons op WK Wielrennen voor junioren, maar papa ‘Cisco Kid’ kon er niet live bij zijn: “Complica­ties op heenvlucht zorgden ervoor dat ik moest terugkeren”

  Al wie dat niet springt, al wie dat niet springt, al wie dat niet springt is... Deze, en vele andere oorwurmen, heeft de wereld te danken aan Francis Van Mechelen (48), a.k.a. Cisco Kid of Dynamite. Zoon Vlad Van Mechelen (18) heeft de wielermicrobe van zijn vader. Hij reed vannacht omstreeks 3 uur het WK wielrennen in Australië en behaalde daar een zeer knappe derde plaats. Francis volgde zijn zoon noodgedwongen vanop de thuisbank, nadat hij tijdens de heenvlucht medische complicaties ervaarde.