Kruispunt Zopet Water, Maurits Noëstraat en Waversebaan
Volledig scherm
Kruispunt Zopet Water, Maurits Noëstraat en Waversebaan © Vertommen

Kruispunt Zoete Waters terug volledig open

Oud-HeverleeDe nutswerken aan het kruispunt Zoet Water zijn afgerond en het kruispunt is opnieuw volledig opengesteld voor alle verkeer. Ook via de Ophemstraat en Maurits Noëstraat zal je terug naar de Waversebaan kunnen rijden.

 1. Ulrikes Dream: Levend en Luid!...Opgericht in berucht JH Clockwork maar 25 jaar later springlevend met live album: “We fungeerden als het huisorkest van de krakersbeweging”
  PREMIUM
  Leuven

  Ulrikes Dream: Levend en Luid!...Opgericht in berucht JH Clockwork maar 25 jaar later springle­vend met live album: “We fungeerden als het huisorkest van de krakersbe­we­ging”

  Wie herinnert zich nog het beruchte jeugdhuis Clockwork in Leuven? De leden van punkband Ulrikes Dream alvast wel want in dat zogenoemde ‘oord van verderf’ in de Boekhandelstraat vonden ze de anarchistische mosterd voor een muzikale carrière die ondertussen al 25 jaar op de teller heeft staan. “We gaan onze verjaardag vieren in jeugdhuis Sojo in Kessel-Lo met onze nieuwe plaat Levend en Luid”, aldus de leden van Ulrikes Dream.
 2. Winters WK tot dusver geen succes voor Leuvense horeca: “Maar als we Kroatië verslaan...”
  PREMIUM
  Leuven

  Winters WK tot dusver geen succes voor Leuvense horeca: “Maar als we Kroatië verslaan...”

  Als onze Duivels donderdag van Kroatië zouden verliezen, welke slotsom mag de Leuvense horeca dan maken? Een slotsom waar je niet echt vrolijk van wordt. Wedstrijden van ons nationaal elftal konden tot dusver nog wel de nodige supporters lokken, maar ook weinig meer dan dat. En voor wedstrijden van andere teams heb je de plaatsjes veelal voor het kiezen. Maar... “Stel dat we wél winnen van Kroatië. Dan zouden we best eens ‘vertrokken kunnen zijn’!”