De Maurits Noëstraat in Oud-Heverlee
Volledig scherm
De Maurits Noëstraat in Oud-Heverlee © Vertommen

Kruispunt aan Zoete Waters krijgt opknapbeurt: “Veiliger maken voor zwakke weggebruikers”

Oud-HeverleeIn Oud-Heverlee wordt in de zomer van 2022 heel het kruispunt op de Waversebaan en de Maurits Noëstraat heraangelegd. De werken aan de Waversebaan in Sint-Joris-Weert starten al op 17 januari.

 1. Vanaf welke leeftijd geef je je kind zakgeld? En wanneer is het tijd voor een eigen zichtrekening? Deze vijf stappen helpen je op weg
  Spaargids.be

  Vanaf welke leeftijd geef je je kind zakgeld? En wanneer is het tijd voor een eigen zichtreke­ning? Deze vijf stappen helpen je op weg

  Niet al je centen meteen uitgeven, maar ook voldoende sparen: dat is een essentiële levensles. Daarom biedt Wikifin tijdens ‘De Week van het Geld’, van 20 tot 26 maart, allerlei gratis spelen aan waarmee kinderen op een leuke manier met geld leren omgaan in de klas. Wil je hen ook thuis leren sparen en verstandig spenderen? Maak er werk van in vijf stappen, samen met Spaargids.be.
 2. Nieuw hoofdstuk voor Convento in Mechelsestraat: “Oneindig blij en fier dat bistro en wijnwinkel een begrip is geworden in Leuven”
  PREMIUM

  Nieuw hoofdstuk voor Convento in Mechelse­straat: “Oneindig blij en fier dat bistro en wijnwinkel een begrip is geworden in Leuven”

  Stéphane Godfroid en Katrien Verstraete stoppen in april met wijnhandel en bistro Convento. De bekende zaak in de Mechelsestraat in Leuven was al sinds mei 2009 in handen van de ex-journalist die er de voorbije jaren met verve in slaagde om zijn droom waar te maken: “Met bijna 66 jaren op de teller, wil ik het wat rustiger aan doen. Ik heb nu De WijnDuif opgericht en zet mijn passie voor wijn voort aan een iets minder intensief tempo.” Blijft de vraag: wat gebeurt er met Convento?
  Leuven