Katje Twenty is na acht jaar opnieuw thuis.
Volledig scherm
Katje Twenty is na acht jaar opnieuw thuis. © Vertommen

Katje Twenty komt na acht (!) jaar opnieuw thuis: “Nog even lief, maar wel een dikke patat geworden”

Oud-HeverleeMarie-Claire (68) en Firmin (66) uit Oud-Heverlee konden hun geluk maandag niet op: hun katje Twenty dat in 2013 spoorloos verdween, kwam terug thuis. Kerngezond en even speels, maar wel met een extra vetlaagje volgens Marie-Claire. De witte kater werd uiteindelijk gevonden in het Limburgse Tessenderlo en de gelukkige eigenaars hebben nu een vermoeden hoe ze daar beland is. “Ze herkent haar favoriete plekjes bij ons thuis zelfs nog”, glundert Marie-Claire.

36 reacties

 • Veerle Appeltans

  2 maanden geleden
  Wie heeft haar dan zoveel eten gegeven in Tessenderlo? Die moeten Twenty nu ook weer missen.
 • Bert Vandamme

  2 maanden geleden
  Dat is pas eens goed nieuws, voor die mensen maar voor iedereen, want 99,9 percent van het nieuws is toch altijd negatief. Veel plezier en geluk met hun 'nieuwe' huisgenoot, dat wens ik die mensen van harte!
 • Nathalie Clauwaert

  2 maanden geleden
  Ben blij voor die mensen, hebben ze ook een mooie kerst maar verwen Twenty niet teveel want is nu al een hele brok.
 • nicole desseyn

  2 maanden geleden
  Katten kunnen soms honderden km van huis geraken is verwonderlijk dat ze nog hun thuis terug vinden ,Twenty is wel altijd goed verzorgt geweest
 • Selma Selleslags

  2 maanden geleden
  Hartverwarmend!
 1. Sven Nys achterna of liever ravotten in de modder? Amusement verzekerd op deze zeven verrassende zomerkampen in jouw buurt
  PREMIUM
  Leuven/Hageland

  Sven Nys achterna of liever ravotten in de modder? Amusement verzekerd op deze zeven verrassen­de zomerkam­pen in jouw buurt

  Kinderen die deze zomer iets om handen willen hebben, moeten stilaan beslissen aan welke kampen ze in juli en augustus willen deelnemen. Het lijkt misschien nog vroeg, maar heel wat organisatoren hebben de inschrijvingen nu al geopend of zijn dat zeer binnenkort van plan. Sterker nog: er zijn al zomerkampen die volledig volzet zijn. Wij geven je kroost alvast wat inspiratie met enkele toffe kampen in Leuven en het Hageland. Zo kan je gaan deejayen in Keerbergen, striptekenen in Tienen of paintballen in Aarschot. En goed nieuws: er zijn nog plaatsen vrij!
 2. De favoriete plekjes van ‘K2 zoekt K3'-finaliste Amy Courtens in Scherpenheuvel-Zichem: “Hier wandel ik het liefst met mijn katten aan de leiband”
  PREMIUM
  Scherpenheuvel-Zichem

  De favoriete plekjes van ‘K2 zoekt K3'-finaliste Amy Courtens in Scherpen­heu­vel-Zi­chem: “Hier wandel ik het liefst met mijn katten aan de leiband”

  2021 was voor Amy Courtens (25) een onvergetelijk jaar. Na haar deelname aan ‘K2 zoekt K3' op VTM werd ze razend populair in Vlaanderen en Nederland. Ze greep net naast de felbegeerde stek in de meidengroep, maar blijft dromen van een leven in de spotlights. Voor ons maakt Amy even tijd om op pad te gaan langs haar favoriete plekjes in haar thuisgemeente Scherpenheuvel-Zichem.