Het schoolverkeer moet veiliger tegen de start van het schooljaar.
Volledig scherm
PREMIUM
Het schoolverkeer moet veiliger tegen de start van het schooljaar. © rv

Gemeente voert vijf verkeersmaatregelen door voor veilige start bij schooljaar: drie straten eenrichting en twee fietststraten

OUD-HEVERLEEDe volgende twee weken verschijnt in het straatbeeld in Oud-Heverlee de signalisatie voor de drie eenrichtingsstraten en twee fietsstraten voor een veilige start van het nieuwe schooljaar.

 1. Streamz-serie '2DEZIT’ brengt studentenleven in beeld: relaties, vriendschap én de zoektocht naar jezelf
  Play
  TV

  Streamz-se­rie '2DEZIT’ brengt studenten­le­ven in beeld: relaties, vriend­schap én de zoektocht naar jezelf

  ‘2DEZIT’ verschijnt vanaf 29 september op Streamz. De serie geeft de kijkers een inkijk in het turbulente studentenleven. Hoofdrollen Lotte (Ninalotte Roose), Lucas (Nathan Bouts) en hun kotgenoten komen voor heel wat uitdagingen en moeilijke keuzes te staan. Ze worden geconfronteerd met relaties, vriendschappen, drugs en gaan op zoek naar hun ware identiteit. De reeks gaat geen enkel taboe uit de weg.
 2. Zoon Vlad pakt brons op WK Wielrennen voor junioren, maar papa ‘Cisco Kid’ kon er niet live bij zijn: “Complicaties op heenvlucht zorgden ervoor dat ik moest terugkeren”
  PREMIUM
  Leuven

  Zoon Vlad pakt brons op WK Wielrennen voor junioren, maar papa ‘Cisco Kid’ kon er niet live bij zijn: “Complica­ties op heenvlucht zorgden ervoor dat ik moest terugkeren”

  Al wie dat niet springt, al wie dat niet springt, al wie dat niet springt is... Deze, en vele andere oorwurmen, heeft de wereld te danken aan Francis Van Mechelen (48), a.k.a. Cisco Kid of Dynamite. Zoon Vlad Van Mechelen (18) heeft de wielermicrobe van zijn vader. Hij reed vannacht omstreeks 3 uur het WK wielrennen in Australië en behaalde daar een zeer knappe derde plaats. Francis volgde zijn zoon noodgedwongen vanop de thuisbank, nadat hij tijdens de heenvlucht medische complicaties ervaarde.