In de container kan iedereen z'n afval kwijt na de zondvloed.
Volledig scherm
In de container kan iedereen z'n afval kwijt na de zondvloed. © rv

Gemeente plaatst container om afval waterschade te dumpen

OUD-HEVERLEEOp vraag van de gemeente plaatste Ecowerf vrijdag twee containers in de Kauwereelstraat in Oud-Heverlee om afval te dumpen veroorzaakt door waterschade. 

 1. Bekroonde chef Felice Miluzzi (Rossi) opent tweede zaak in Leuven: “Ik ben vastbesloten om een pizzarevolutie te ontketenen”
  PREMIUM
  Leuven

  Bekroonde chef Felice Miluzzi (Rossi) opent tweede zaak in Leuven: “Ik ben vastbeslo­ten om een pizzarevo­lu­tie te ontketenen”

  Ristorante Rossi is meer dan een vaste waarde in culinair Leuven en ver daarbuiten. Chef Felice Miluzzi werd al uitgeroepen tot beste Italiaanse chef van België en staat bekend als een vernieuwende kok. Die reputatie maakt Felice nu opnieuw waar met een nieuwe zaak die de welklinkende naam Ristorante Guzzi zal krijgen. “Er moet een einde komen aan een avontuur om het volgende te beginnen”, vertelt Felice Miluzzi.
 2. Wielerwedstrijd Brussel-Zepperen passeert langs Oud-Heverlee op zondag
  OUD-HEVERLEE/BIERBEEK

  Wielerwed­strijd Brus­sel-Zepperen passeert langs Oud-Heverlee op zondag

  De wielerwedstrijd Brussel-Zepperen doet zondag de gemeente Oud-Heverlee aan. De renners komen vanuit Korbeek-Dijle en rijden langs de Bogaardenstraat via de Korbeekdamstraat naar de Waversebaan om vervolgens via het Zoet Water naa de Maurits Noëstraat/OLVrouwstraat te rijden tot aan het kruispunt in Blanden. Ze steken over en rijden via de Bierbeekstraat, Haasroodsestraat, Blandenstraat en Dassenstaat naar Bierbeek. De koers zal omstreeks 13.30 uur passeren. In het eerste deel (tot aan het kruispunt in Blanden) wordt tijdelijk eenrichtingsverkeer ingesteld (in de rijrichting van de koers). Er geldt op de hele route parkeerverbod, en er staan seingevers op de kruispunten. De omleiding vanuit Blanden/Haasrode richting Oud-Heverlee/Sint-Joris-Weert loopt langs Heverlee (Leopold III-laan).